România a debutat la Euro 2021 cu un egal împotriva Olandei. Elevii lui Adrian Mutu s-au luptat de la egal la egal cu una dintre cele mai valoroase naționale din lume la acest nivel și păstrează șanse reale de calificare.
Pe tricolorii mici îi așteaptă meciul de foc cu Ungaria, aparent cel mai accesibil din faza grupelor. România are nevoie de o victorie iar Adrian Rus, cel care evoluează în prezent în Ungaria la Fehervar, le ține pumnii jucătorilor lui Mutu.
Fotbal
Georginio Wijnaldum, dornic să revină în Premier League. De ce nu mai vrea să continue la PSG
ACUM 15 MINUTE

Adrian Rus a comparat cele două campionate

”Pot spune că sunt două campionate asemănătoare, însă Ungaria, în ultimul timp, a investit în infrastructură dar și în jucători, sunt mulți străini în campionatul inter. Condițiile sunt foarte bune și astfel pot atrage jucători valoroși”, a declarat Rus pentru Eurosport.
”Într-adevăr, am auzit și eu că au ceva probleme cu lotul, chiar doi jucători de la echipa mea s-au accidentat. Nu îi cunosc atât de bine pe cei din naționala lor de tineret, dar eu zic că România U21 are o experiență mai mare, noi am participat la un turneu final acum doi ani unde am avut adversari de top”, consideră Rus.
Adrian Rus a vorbit despre diferențele dintre cele două țări atunci când vine vorba de fotbal și consideră că România ar trebui să facă investiții mai mari în sport.
”Ce mi-aș dori pentru România este să pună mai mult preț pe infrastructură, în condițiile oferite jucătorilor pentru a atrage cât mai mulți copii pentru a face fotbal sau sport în general. Ungaria, după cum se vede, anul trecut s-a calificat la Campionatul European iar în Nations League au ieșit pe primul loc în grupă”, a declarat el.
Fotbal
Fotbalul nu mai este cel mai urmărit sport din România! Ce a detronat "sportul rege"
ACUM 26 MINUTE
Romanian Liga I
Dinamo apelează la superstiții înaintea derby-ului cu FCSB!
ACUM O ORĂ