Adrian Stoian a revenit în Italia, țara în care a petrecut cea mai mare parte a carierei. Atacantul român a semnat un contract cu Ascoli, ultima clasată din Serie B.
Stoian s-a despărțit de Viitorul în această iarnă, dar și-a găsit repede echipă. Pe site-ul oficial al clubului, Ascoli a anunțat că Stoian deja a intrat în programul echipei și a efectuat în această după-amiază primul antrenament alături de noii săi colegi.
https://i.eurosport.com/2018/03/11/2291124.jpg
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 9 ORE
Adrian Stoian, la Crotone, în 2018

Adrian Stoian a revenit în Italia! Fostul atacant de la FCSB și Viitorul a semnat cu Ascoli

Crescut la Școala de Fotbal Gică Popescu, Stoian a ajuns în 2009 la academia Romei. De-a lungul timpului, atacantul cu două prezențe la naționala României a mai bifat numeroase experiențe în Italia, la Bari, Chievo, Genoa, Crotone și Livorno.
În 2019, după 10 ani petrecuți în Peninsulă, Stoian a revenit în România, la FCSB. Atacantul de 29 de ani a adunat numai 2 apariții la formația "roș-albastră", iar după 8 luni a revenit în Italia, la Livorno.
În toamna trecută, Stoian a mai făcut o încercare în fotbalul românesc și a semnat cu Viitorul Constanța, clubul la care Gică Popescu îndeplinește funcția de președinte. Stoian n-a avut mai mult noroc nici la formația de la Ovidiu, adunând numai 77 de minute în Liga 1.
Astăzi, Stoian a fost anunțat oficial la Ascoli, formație care se luptă pentru salvarea de la retrogradarea în liga a 3-a italiană. După 17 etape, noua echipă a românului se află pe ultimul loc, la 3 puncte sub "linia roșie".
Cotat la 200.000 de euro de transfermarkt.com, Adrian Stoian a adunat 95 de apariții în Serie A, reușind să înscrie 8 goluri și să ofere 10 assist-uri.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 10 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 11 ORE