Adrian Stoian revine în campionatul României după un an. Prima și ultima lui aventură în fotbalul intern a avut loc la FCSB, unde a bifat însă numai 2 apariții. Atacantul de 29 de ani a fost adus la formația "roș-albastră" în iarna anului 2019, dar a rezistat numai 6 luni. El a revenit în Italia, acolo unde a evoluat începând de la 18 ani.
Stoian a mai jucat la AS Roma, Pescara, Bari, Chievo, Genoa, Crotone și Livorno, adunând 95 de apariții în Serie A și 118 în Serie B.

Adrian Stoian, atacantul cu peste 200 de meciuri în Italia, a semnat cu Viitorul

Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 3 ORE
"FC Viitorul Constanța anunță transferul jucătorului Adrian Stoian, care a semnat un contract valabil pentru un an cu drept de prelungire pentru încă un sezon cu formația noastră.
În vârstă de 29 de ani, Adrian Stoian evoluează ca atacant și are o carieră de peste 10 ani în fotbalul italian, unde a disputat peste 250 de partide, dintre care 95 în Serie A!
Format la Școala de Fotbal ''Gheorghe Popescu'', Stoian a evoluat în carieră pentru echipele AS Roma, Pescara, Bari, Genoa, Chievo Verona, Crotone, FCSB și ultima oară pentru Livorno. Adrian Stoian are și două selecții la Naționala României.", au scris cei de la Viitorul, pe site-ul oficial.
Stoian evoluează în banda stângă, dar poate fi folosit și în centrul ofensivei. Cotat la 250.000 de euro de transfermarkt.com, atacantul a semnat un contract valabil pe un an cu Viitorul, cu opțiunea de prelungire pe încă unul.
În cele peste 200 de partide bifate în Serie A și Serie B, Adrian Stoian a marcat 20 de goluri și a oferit 22 de assist-uri. Cea mai bună cotă de piață a lui a fost de 2 milioane de euro, în 2017, pe vremea când se afla la Crotone.
Stoian a adunat și 2 selecții la naționala României, cu Trinidad și Tobago, în 2013, și cu Finlanda, în 2018.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 4 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 5 ORE