Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un antrenor român a preluat chiar astăzi o națională care încă visează la Mondialul din Qatar

Bianca Dumitru

Publicat 19/11/2021 la 12:45 GMT+2

Antrenorul Valeriu Tița a devenit astăzi noul selecționer al echipei naționale de fotbal a Siriei, poziție pe care a mai ocupat-o în perioada decembrie 2010 - februarie 2011, ca interimar.

Valeriu Tița

Credit imagine: Getty Images

Valeriu Tița a fost numit astăzi selecționerul echipei naționale de fotbal a Siriei. Antrenorul în vârstă de 55 de ani, care s-a mai aflat pe banca acestei reprezentative în perioada decembrie 2010 - februarie 2011, ca interimar, va avea acum obiectivul de a califica Siria la turneul final al Campionatului Mondial din 2022.
Naționala Siriei este pe ultimul loc al grupei A din preliminariile Asiei, cu doar două puncte obținute în primele 6 etape ale turului 3 de calificare, dar mai sunt 4 meciuri în care poate obține cel puțin locul 3, care asigură prezența la baraj.
Valeriu Tița va ajunge săptămâna viitoare în capitala Siriei, urmând a-și contura staff-ul tehnic în următoarele zile. Primul meci oficial al echipei românului este programat pe 27 ianuarie 2022, în compania reprezentativei Emiratelor Arabe Unite.
De-a lungul carierei, românul a antrenat mai multe cluburi din Irak, Arabia Saudită, Emirate, Kuweit, Siria, Iordania și Liban, cel mai recent aflându-se pe banca tehnică a celor de la Al-Hussein SC. Tița se află în zona arabă din 2007.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Manchester City v Everton, Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo