Valeriu Tița a fost numit astăzi selecționerul echipei naționale de fotbal a Siriei. Antrenorul în vârstă de 55 de ani, care s-a mai aflat pe banca acestei reprezentative în perioada decembrie 2010 - februarie 2011, ca interimar, va avea acum obiectivul de a califica Siria la turneul final al Campionatului Mondial din 2022.
Naționala Siriei este pe ultimul loc al grupei A din preliminariile Asiei, cu doar două puncte obținute în primele 6 etape ale turului 3 de calificare, dar mai sunt 4 meciuri în care poate obține cel puțin locul 3, care asigură prezența la baraj.
Cupa Mondială FIFA
Golgheter la Mondialul din 2018, fără reușită în 2022: "Sper să pot sparge gheața mâine"
ACUM 16 MINUTE
Valeriu Tița va ajunge săptămâna viitoare în capitala Siriei, urmând a-și contura staff-ul tehnic în următoarele zile. Primul meci oficial al echipei românului este programat pe 27 ianuarie 2022, în compania reprezentativei Emiratelor Arabe Unite.
De-a lungul carierei, românul a antrenat mai multe cluburi din Irak, Arabia Saudită, Emirate, Kuweit, Siria, Iordania și Liban, cel mai recent aflându-se pe banca tehnică a celor de la Al-Hussein SC. Tița se află în zona arabă din 2007.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3255803.png
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi o duce pe Argentina în sferturile Mondialului! Duel cu Olanda pentru semifinale
ACUM 40 MINUTE
Romanian Liga I
Rădoi, după ce a fost învins de FCU Craiova: "Nu puteam să terminăm campionatul fără înfrângere"
ACUM O ORĂ