Valeriu Tița a fost numit astăzi selecționerul echipei naționale de fotbal a Siriei. Antrenorul în vârstă de 55 de ani, care s-a mai aflat pe banca acestei reprezentative în perioada decembrie 2010 - februarie 2011, ca interimar, va avea acum obiectivul de a califica Siria la turneul final al Campionatului Mondial din 2022.
Naționala Siriei este pe ultimul loc al grupei A din preliminariile Asiei, cu doar două puncte obținute în primele 6 etape ale turului 3 de calificare, dar mai sunt 4 meciuri în care poate obține cel puțin locul 3, care asigură prezența la baraj.
Romanian Liga I
Trică a răbufnit după remiza cu Dinamo! "Du-te la tine în țară! Păcălești fotbalul și pe mine!"
ACUM 7 ORE
Valeriu Tița va ajunge săptămâna viitoare în capitala Siriei, urmând a-și contura staff-ul tehnic în următoarele zile. Primul meci oficial al echipei românului este programat pe 27 ianuarie 2022, în compania reprezentativei Emiratelor Arabe Unite.
De-a lungul carierei, românul a antrenat mai multe cluburi din Irak, Arabia Saudită, Emirate, Kuweit, Siria, Iordania și Liban, cel mai recent aflându-se pe banca tehnică a celor de la Al-Hussein SC. Tița se află în zona arabă din 2007.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3255803.png
Romanian Liga I
Mircea Rednic, la un pas de despărțirea de Dinamo! Ce a spus după remiza cu FC U Craiova
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
Remiză albă între Dinamo și FC U Craiova! "Câinii roșii" au ajuns la 14 meciuri fără victorie
ACUM 8 ORE