Probleme mari pentru Gabon înaintea debutului la Cupa Africii pe Națiuni. Pierre-Emerick Aubameyang, starul lui Arsenal și jucătorul în care gabonezii își puneau speranțe pentru acest turneu final a fost depistat cu Covid-19.
Fostul căpitan al lui Arsenal a fost testat la sosirea în Camerun, acolo unde se va desfășura turneul, iar acum este nevoit să se izoleze. Aubameyang nu este singurul jucător din Gabon testat pozitiv. Mario Lemina, mijlocașul lui Nice, a fost și el testat pozitiv la sosirea în Camerun.
Africa Cup of Nations
Un stadion va purta numele lui Sadio Mane, după ce Senegal a cucerit Cupa Africii pe Națiuni
11/02/2022 LA 15:52

Aubameyang și Lemina au petrecut în Dubai înainte de plecarea în Camerun

În urmă cu patru zile, mai multe imagini au apărut pe rețelele de socializare cu Aubameyang și Lemina petrecând în Dubai, înainte de plecarea spre Camerun. Federația din Gabon a decis ca pregătirea pentru Cupa Africii pe Națiuni să aibă loc acolo, timp de 10 zile.
Aubameyang nu trece prin cea mai bună perioadă, după ce a avut un conflict și cu antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta. Tehnicianul spaniol l-a lăsat pe gabonez fără banderola de căpitan și nu l-a mai folosit pe acesta de mai bine de o lună, de la partida de pe Goodison Park cu Everton, de pe 6 decembrie.
Cupa Africii pe Națiuni urmează să înceapă pe 9 ianuarie, iar primele meciuri ale Gabonului vor avea loc cu Insulele Comore (10 ianuarie) și Ghana (14 ianuarie).
Africa Cup of Nations
Recompense uriașe pentru senegalezi după victoria din finala Cupei Africii! Ce vor primi
09/02/2022 LA 14:32
Africa Cup of Nations
Tinerii care au impresionat la Cupa Africii și care ar putea prinde un transfer important
08/02/2022 LA 15:20