Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Probleme pentru Gabon! Aubameyang, pozitiv înainte de Cupa Africii. Ce a făcut înainte să sosească în Camerun

Alex Masgras

Publicat 06/01/2022 la 16:59 GMT+2

Pierre-Emerick Aubameyang a fost depistat pozitiv cu Covid-19 cu câteva zile înainte de debutul Cupei Africii pe Națiuni. Fostul căpitan al lui Arsenal a fost testat la sosirea în Camerun, la câteva zile după ce a petrecut în Dubai.

Positiver Coronatest bei Pierre-Emerick Aubameyang

Credit imagine: SID

Probleme mari pentru Gabon înaintea debutului la Cupa Africii pe Națiuni. Pierre-Emerick Aubameyang, starul lui Arsenal și jucătorul în care gabonezii își puneau speranțe pentru acest turneu final a fost depistat cu Covid-19.
Fostul căpitan al lui Arsenal a fost testat la sosirea în Camerun, acolo unde se va desfășura turneul, iar acum este nevoit să se izoleze. Aubameyang nu este singurul jucător din Gabon testat pozitiv. Mario Lemina, mijlocașul lui Nice, a fost și el testat pozitiv la sosirea în Camerun.

Aubameyang și Lemina au petrecut în Dubai înainte de plecarea în Camerun

În urmă cu patru zile, mai multe imagini au apărut pe rețelele de socializare cu Aubameyang și Lemina petrecând în Dubai, înainte de plecarea spre Camerun. Federația din Gabon a decis ca pregătirea pentru Cupa Africii pe Națiuni să aibă loc acolo, timp de 10 zile.
Aubameyang nu trece prin cea mai bună perioadă, după ce a avut un conflict și cu antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta. Tehnicianul spaniol l-a lăsat pe gabonez fără banderola de căpitan și nu l-a mai folosit pe acesta de mai bine de o lună, de la partida de pe Goodison Park cu Everton, de pe 6 decembrie.
Cupa Africii pe Națiuni urmează să înceapă pe 9 ianuarie, iar primele meciuri ale Gabonului vor avea loc cu Insulele Comore (10 ianuarie) și Ghana (14 ianuarie).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo