Internaţionalul sud-african Motjeka Madisha a murit, sâmbătă, la vârsta de 25 de ani, într-un accident rutier devastator, produs în apropiere de Johannesburg, informează presa internaţională. Legitimat la echipa Mamelodi Sundowns, Madisha se afla în maşină cu o altă persoană, a pierdut controlul automobilului şi a lovit un obiect de pe marginea drumului. Ambele persoane din maşină şi-au pierdut viaţa.
"Cauza exactă a accidentului este încă necunoscută, dar putem confirma că şoferul a pierdut controlul autovehiculului, care a fost zdrobit şi a luat foc după o coliziune cu un obiect staţionar", a declarat un reprezentant al serviciului de urgenţă. Fundaşul participase cu câteva ore înainte la sărbătorirea împlinirii a 50 de ani de la fondarea clubului său.
Liga
Barcelona, încă un pas greșit în La Liga! Catalanii au scos pe final o remiză contra Granadei
ACUM 17 MINUTE

Africa de Sud, lovită de o nouă tragedie

"Era un mare talent. Un fotbalist de națională, care venea primul la antrenament și pleca ultimul. Avem parte tot mai rar de astfel de profesioniști. Este devastator ca un astfel de tânăr fotbalist, cu un așa mare viitor să aibă un astfel de destin", a spus Molefi Ntseki, selecționerul reprezentativei Bafana Bafana, pentru Sunday Times.
La finele lunii noiembrie, Anele Ngcongca, fundaş al clubului AmaZulu, a decedat în apropiere de Durban. Selecţionat de 53 de ori în echipa naţională, el jucase nouă ani în Europa, la Genk şi Troyes (2007-2015). Motjeka Madisha se afla la formaţia din Pretoria din 2015, când a fost transferat de la Highlands Park. El avea 13 selecţii în naţionala Africii de Sud.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
ACUM 37 MINUTE
Fotbal
Reghecampf, foarte supărat după înfrângerea Craiovei cu CFR Cluj! Ce le-a reproșat jucătorilor săi
ACUM O ORĂ