Oscar Damiani a vorbit despre viitorul lui Ionuţ Radu. Din vară, portarul român se va întoarce la Inter Milano.
Deocamdată, internaţionalul român se află la Parma sub formă de împrumut. Radu a petrecut prima parte a sezonului la Genoa, unde a evoluat regulat.
"Radu se va întoarce la Inter. Nu avem alte planuri. Avem încredere maximă în ce ne-au spus cei de la Inter", a spus Oscar Damiani, potrivit TuttoMercatoWeb.
Fotbal
Fotbalul va reîncepe în cel mai optimist scenariu la începutul lui iunie, consideră oficialii
01/04/2020 LA 06:27
Damiani a vorbit şi despre efectele pandemiei de coronavirus asupra transferurilor.
"Dacă vor fi mai puţine venituri, posibilitatea de a cheltui bani este mai mică. Plăţile de transfer vor fi mai mici. Echipele se vor concentra pe academiile de juniori. Multe cluburi au jucători tineri buni. De exemplu Esposito sau Agoume vor fi foarte folositori la Inter. Fiecare echipă are jucători ce pot fi integraţi în primul unsprezece", a mai spus Oscar Damiani.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
E cel mai "vânat" fotbalist din Premier League! 5 echipe din Europa, pe urmele jucătorului lui Spurs
ACUM 29 MINUTE
Bundesliga
Un jucător important pleacă de la Bayern! Clubul confirmă despărțirea după 5 sezoane
ACUM O ORĂ