Agentul portarului român Ionuț Radu, Oscar Damiani, a vorbit la microfonul emisiunii Radio Anch'io Sport și-a exprimat opinia legată de situația portarului român după ce Genoa l-a adus sub formă de împrumut pe Mattia Perin de la Juventus.
Ionuț a fost cel mai bun jucător al lui Genoa în prima parte a sezonului. Indiferent de poziția în clasament, indiferent de venirea lui Perin, acesta este adevărul.
La conferința de presă, noul antrenor, Nicola, a spus clar: Perin va apăra. Acest lucru indică faptul că nu mai e loc pentru Radu, iar calitățile lui îl scot în evidență, e clar că Ionuț nu poate fi portar de rezervă. Vom aștepta până spre sfârșitul lunii pentru ca Radu să-și demonstreze valoarea la antrenamente. Dacă decizia lui Nicola nu se va schimba, vom căuta o soluție. Și nu poate fi exclusă variantă revenirii la Inter
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 4 ORE
Ionuț Radu a fost titular în primele 17 etape din acest sezon. La partida cu Sassuolo, câștigată duminică cu scorul de 2-1, în poarta gazdelor s-a aflat Perin.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 5 ORE