Agentul portarului român Ionuț Radu, Oscar Damiani, a vorbit la microfonul emisiunii Radio Anch'io Sport și-a exprimat opinia legată de situația portarului român după ce Genoa l-a adus sub formă de împrumut pe Mattia Perin de la Juventus.
Ionuț a fost cel mai bun jucător al lui Genoa în prima parte a sezonului. Indiferent de poziția în clasament, indiferent de venirea lui Perin, acesta este adevărul.
La conferința de presă, noul antrenor, Nicola, a spus clar: Perin va apăra. Acest lucru indică faptul că nu mai e loc pentru Radu, iar calitățile lui îl scot în evidență, e clar că Ionuț nu poate fi portar de rezervă. Vom aștepta până spre sfârșitul lunii pentru ca Radu să-și demonstreze valoarea la antrenamente. Dacă decizia lui Nicola nu se va schimba, vom căuta o soluție. Și nu poate fi exclusă variantă revenirii la Inter
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM 22 MINUTE
Ionuț Radu a fost titular în primele 17 etape din acest sezon. La partida cu Sassuolo, câștigată duminică cu scorul de 2-1, în poarta gazdelor s-a aflat Perin.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona primește despăgubiri de la FIFA în urma accidentării lui Araujo! Cât vor lua catalanii
ACUM O ORĂ
Liga Națiunilor UEFA
România – Bosnia se va juca cu casa închisă! Interes uriaș pentru meciul care ne poate retrograda
ACUM 2 ORE