În ciuda faptului că se vorbește tot mai mult de o posibilă revenire a lui Neymar la Barcelona, agentul brazilianului, Wagner Ribiero, nu este la fel de încrezător, precizând că pandemia de coronavirus a schimbat enorm aspectul economic al lumii fotbalului, iar vânzarea și cumpărarea jucătorilor va fi foarte dificil de gestionat.
Ribeiro a afirmat că cel mai probabil, Neymar va rămâne în vară la PSG din cauza impactului economic pe care pandemia de coronavirus îl are asupra lumii fotbalului. Atacantul în vârstă de 28 de ani a ajuns în Ligue 1 în 2017 de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro, însă în ultimii ani a părut dezamăgit de viața pe care o are în Franța. Catalanii sunt interesați să-l readucă pe Camp Nou pe Neymar, însă această mutare pare puțin probabilă acum, în contextul pandemiei de coronavirus.
Cred că Neymar ca rămâne la PSG pentru că piața transferurilor este acum foarte afectată. Economia din lumea fotbalului se va schimba, totul se va schimba după această pandemie – Wagner Ribeiro, pentru The Sun.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
La Barcelona, Neymar a bifat 186 de apariții, a înscris 105 goluri și a oferit 77 de pase decisive.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Liga
Transferul dorit de Xavi, blocat de PSG! De ce depinde mutarea lui Morata pe Camp Nou
09/01/2022 LA 15:48