După accidentarea lui Rashford, Ed Woodward, directorul executiv al lui United, a înțeles că echipa are nevoie de un atacant, Mason Greenwood fiind încă prea necopt pentru a fi o soluție pe termen lung.
La United a ajuns Odion Ighalo, sub formă de împrumut, dar ținta principală a formației de pe Old Trafford fusese Josh King, de la Bournemouth.
Fost jucător la Academia lui United, King a bifat și două partide pentru echipa mare a "diavolilor", dar a fost împrumutat la diferite echipe înainte de a fi transferat definitiv de Blackburn. Din 2015, a ajuns la Bournemouth, unde prestațiile sale au fost din ce în ce mai bune, astfel că a ajuns din nou în atenția formației care l-a crescut.
Fotbal
Tottenham încearcă o adevărată lovitură pe piața transferurilor de la Juventus!
ACUM 41 MINUTE
Potrivit The Athletic, United a pregătit 30 de milioane de euro pentru transfer, însă modul în care Ed Woodward a discutat cu Neill Blake, omologul său de la Bournemouth, i-a determinat pe oficialii "cireșelor" să stopeze orice orice negociere. Asta deși suma era una extrem de tentantă, iar conducerea de pe Dean Court se gândea serios să accepte.
"Ai 15 minute să ne spui dacă accepți sau nu oferta, altfel vom transfera un jucător din China, pe Ighalo", a fost ultimatumul dat de Woodward lui Blake, care a fost primit ca un afront de oficialii lui Bournemouth.
Nu știu cât de aproape a fost transferul meu la United. Am sperat că se va face, mai ales că m-aș fi întors la clubul unde am visat să joc de când eram mic. Am făcut-o când eram puști, dar acum speram să ajut echipa mare. De ce nu s-a făcut, nu știu. Eu sunt jucătorul lui Bournemouth și sunt foarte fericit aici, dar transferul la United ar fi fost de vis, nu pot să mint | Josh King
În această seară, Manchester United se deplasează pe Stamford Bridge pentru duelul cu Chelsea, meci care poate fi decisiv pentru "diavoli" pentru păstrarea șanselor de calificare în Champions League. Confruntarea va fi în direct, de la 22:00, pe Eurosport 1.
Fotbal
Edi Iordănescu ar fi ajuns la un acord cu FRF! De ce depinde numirea sa în funcția de selecționer
ACUM O ORĂ
Coppa Italia
Presa din Italia anunță că Ionuț Radu va apăra poarta lui Inter după 8 luni!
ACUM O ORĂ