Semifinalistă în Liga Campionilor anul trecut, Ajax investește excelent, dorind să se mențină la un nivel ridicat chiar dacă i-a pierdut pe De Jong și De Ligt. În vară, olandezii l-au adus pe Promes, un transfer care s-a dovedit extrem de inspirat, iar acum vor să facă o nouă mutare de marcă.
Aflat pe lista lui Arsenal și Milan, Reinier Jesus Carvalho va ajunge la Amsterdam. Conform Gazzetta dello Sport, Ajax va face cel mai scump transfer din istoria sa pentru a-l înregimenta pe talentatul mijlocaș sud-american.
În 12 meciuri jucate în acest sezon, Reinier a marcat 4 goluri și a dat două pase decisive, iar specialiștii îi anticipează un viitor impresionant. În prezent, recordul de transferuri al lui Ajax e reprezentat de Sulejmani, achiziționat pentru 16,25 milioane de euro, în sezonul 2008-2009.
Fotbal
Ten Hag, final de eră la Ajax. El este antrenorul desemnat să îi ducă mai departe munca la Amsterdam
12/05/2022 LA 09:06

Pleacă Răzvan Marin?

Venirea lui Reinier este o veste proastă pentru Răzvan Marin, care oricum nu și-a mai găsit locul în primul "11" al lui Ten Haag. În condițiile în care brazilianul evoluează ca mijlocaș central sau mijlocaș ofensiv, internaționalului nostru îi va fi aproape imposibil să mai prindă echipa.
Deja, presa olandeză vorbise acum aproximativ o lună că, dacă nu va confirma până în iarnă, Răzvan Marin ar putea fi cedat în următoarea perioadă de mercato.
Adus în vară pentru 12,5 milioane de euro de la Standard Liege, Răzvan Marin a avut rolul dificil de a-l face uitat pe De Jong, transferat la Barcelona. O misiune deloc ușoară, într-un campionat diferit total de cel belgian, deși mulți credeau că adaptarea va fi ușoară, existând anumite similarități.
Filosofia lui Ajax e greu de integrat în doar câteva luni, iar presiunea pe internaționalul nostru a fost foarte mare. Răzvan Marin nu a știut să o gestioneze, iar în acest moment pare a fi o mutare extrem de neinspirată pentru "lăncieri".
Bundesliga
Bayern a rezolvat primul transfer pentru sezonul 2022/23! Sportivul a efectuat deja vizita medicală
06/05/2022 LA 12:01
Bundesliga
Cine e fotbalistul care trebuie să-l facă uitat pe Lewandowski! Bayern i-a găsit înlocuitor
26/04/2022 LA 11:51