În ultimele luni s-a vorbit despre posibilitatea ca Club Brugge să îl împrumute pe Marin, însă oficialii olandezilor au respins ferm această variantă, dorind să îl cedeze pe mijlocaș doar în contextul unui transfer definitiv.
Pe fir a intrat și Galatasaray, formație care l-a vrut și în trecut. În 2017, înainte a ajunge de la Viitorul Constanţa la Standard Liege, Marin a fost aproape de a ajunge pe malul Bosforului. Doar că Ajax ține cu dinții de preț, având în vedere că vorbim despre al treilea cel mai scump transfer din istoria grupării.

10 milioane de euro, prețul lui Răzvan Marin

Serie A
George Pușcaș a făcut un meci mare pentru Pisa. Românul a realizat o "dublă"
16/04/2022 LA 12:27
Inițial, conducerea "lăncierilor" dorea 12,5 milioane de euro pentru Răzvan Marin, adică exact suma cheltuită pentru transferul său de la Standard Liege.
Între timp, odată cu venirea crizei generate de pandemia de coroanvirus, soccernews.nl anunță că oficialii au mai scăzut din preț, dar suma rămâne una prohibitivă: românul poate pleca doar în schimbul a 10 milioane de euro. În contextul în care el a evoluat în acest sezon doar în 10 meciuri pentru Ajax, e imposibil ca cineva să achite o asemenea sumă, chiar dacă formația din Amsterdam și-a făcut un renume din faptul că vinde excelent în Vest.
Această politică a lui Ajax îl poate ajuta totuși pe Marin. Transferul lui Hakim Ziyech la Chelsea şi posibila plecare a lui Donny van de Beek ar elibera un loc la mijlocul terenului. Chiar dacă niciunul nu evoluează pe postul românului, cu siguranță că acesta va avea mai multe șanse. Odată perioada de acomodare trecută, Răzvan Marin are nevoie să capete tot mai multă încredere. Dacă se va întâmpla așa, cu siguranță că internaționalul nostru are toate datele să redevină un metronom la mijlocul terenului, așa cum s-a întâmplat în perioada petrecută la Standard Liege.
Contractul dintre Ajax şi Răzvan Marin expiră în 2024 și cu siguranță că mijlocașul - un fotbalist extrem de serios și de ambițios - preferă să rămână la Amsterdam, dorind să îi demonstreze lui Erik Ten Hag că poate să facă față la cel mai înalt nivel.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847462.jpg
Serie A
Răzvan Marin, la un pas de transferul carierei! Românul se află în atenția celor de la Inter Milano
13/04/2022 LA 08:07
Fotbal
Bicfalvi a înscris în campionatul Rusiei, în remiza cu TSKA Moscova! Mihăilă, doar rezervă în Italia
03/04/2022 LA 16:29