Wycombe Wanderers s-a impus pe Wembley, scor 2-1, în duelul cu Oxford United, în play-off-ul pentru promovarea în Championship și va evolua pentru prima oară în istorie în liga secundă engleză.
Stewart și Jacobson au marcat pentru un succes istoric, dar cel care a fost one man show la finalul confruntării a fost Adebayo Akinfenwa.
Vârful englez de 38 de ani a fost dat afară de la Wimbledon, în 2016, reproșându-i-se că e prea gras și transmițându-i-se că nu poate să fie o soluție nici măcar pentru ligile inferioare din Anglia.
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 4 MINUTE
Atacantul a fost la un pas să se retragă din fotbal, dar Wycombe i-a oferit o șansă. Iar fotbalistul a fructificat-o la maximum, devenind unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei (46 de goluri în 152 de partide). Acum, la 38 de ani, după o calificare istorică, Akinfenwa s-a bucurat ca un copil, oferind un discurs cu totul special.

Discuția Akinfenwa - reporterul Sky Sport, după promovarea lui Wycombe

Akinfenwa: Spune-mi ce am realizat, pentru că eu nu știu exact. Spune-mi ce am realizat!
Reporter: V-ați asigurat promovarea în Championship.
Akinfenwa: Nu cred că te-au auzit acolo în spate. Mai spune-mi o dată ce am realizat.
Reporter: Ați promovat în Championship.
Akinfenwa: Fii atent, fii atent. Lasă-mă să mă calmez, lasă-mă să mă calmez. În primul și în primul rând, vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că el azi a făcut ca imposibilul să devină posibil. Acum 4 ani, eram șomer. Să vă spun ceva: singurul care poate să îmi spună ceva acum e Klopp. Să îmi trimită mesaj pe whatasapp, să ne bucurăm împreună.
Reporter: Te simți eliberat și răzbunat în seara asta după tot ce ți s-a întâmplat?
Akinfenwa: Știți ceva, pentru mine viața în fotbal a însemnat până acum doar opinii. Acum 4 ani cineva a avut o opinie despre mine. Acum, vreau să arăt că singurul lucru care contează este opinia pe care o ai tu despre tine. Am fost norocos și binecuvântat să găsesc managerul și colegii care au crezut în mine. Și vă mai spun ceva: vom juca în Championship. Stai puțin, stai puțin, o mai spun o dată: vom juca în Championship. Stai așa, cei din spate nu m-au auzit clar: vom ju-ca în Cham-pion-ship!
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este adus de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 41 MINUTE
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 3 ORE