Cele mai bune cluburi din Scoția s-au pus ieri de acord în cadrul unei videoconferințe să încheie actualul sezon al ligii, însă decizia trebuie să fie ratificată de către consiliul SPFL într-o ședință programată luni, 18 mai. Campionatul din Scoția ar deveni astfel al 4-lea campionat al Europei care va opri definitiv sezonul, după Franța, Olanda și Belgia.
Chiar dacă au mai rămas doar opt etape de disputat în campionatul Scoției, reprezentanții ligii au decis că distanțarea socială impusă de pandemia de coronavirus continua să fie necesară. Decizia de a încheia actualul sezon înseamnă faptul că liderii de la Celtic vor fi încoronați campioni pentru al nouălea sezon la rând, după ce au construit un avans de 13 puncte față de Rangers. De asemenea, scoțienii de la Hearts va retrograda.
Poziția adoptată de scoțieni nu face decât să provoace și mai multă confuzie în contextual repornirii sportului în întreaga Europă. În timp ce fotbalul german revine azi, iar cehii, portughezii, spaniolii și englezii încearcă din răsputeri să repornească ale lor campionate, chiar dacă în spatele porților închise, ultimul campionat încheiat este cel al Belgiei. Ieri, belgienii au declarat campioană clubul Brugge și au retrogradat Waasland-Beveren.
Premier League
"Fără supărare, dar United și Real Madrid nu se compară!" Sfatul lui Van Dijk pentru Gakpo
ACUM O ORĂ
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819326.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Veste mare despre starea lui Pele, dată chiar de fiica sa, Flavia
ACUM O ORĂ
Fotbal
Jucătorul care nu mai are nicio speranță că va mai juca la FCSB! "Va fi greu fără Dică"
ACUM 2 ORE