Deși meciul a debutat greu pentru echipa lui Răzvan Lucescu, lucrurile au intrat apoi pe făgașul normal. În minutul 14, Bafetimi Gomis a comis un autogol și i-a acordat echipei lui Xavi avantajul încă din start. Bucuria nu a durat mult pentru Al-Sadd. Același Gomis care a comis autogolul și-a răscumpărat greșeala și a înscris un gol în poarta adversă în minutul 33 restabilind egalitatea.

Echipa lui Răzvan Lucescu, evoluție entuziasmantă cu echipa antrenată de Xavi

În minutul 35, Abdelkarim Hassan a fost eliminat, iar Al-Sadd a rămas în 10 oameni. Evenimentele din prima parte a meciului tur din semifinalele Ligii Campionilor Asiei nu s-au oprit aici. Scorul de la pauză a fost stabilit chiar în minutul 45, atunci când Ali Albulayhi a înscris și el pentru Al-Hilal.
Fotbal
Răzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Arabia Saudită! Victorie dramatică obținută de Al Hilal
11/08/2020 LA 04:15
În partea secundă a fost rândul echipei lui Xavi să comită un autogol. În minutul 60, Salem Al Hajri a trimis mingea în propria poartă. Mai târziu, în minutul 67, Abdullah Otayf a marcat și el pentru Al-Hilal și a stabilit scorul final. Înfrângerea suferită de echipa fostului internațional spaniol a venit chiar în ziua în care a fost desemnat antrenorul ligii din Qatar în lunile august şi septembrie. În cealaltă semifinală se confruntă Urawa și Guangzhou Evergrande.

Liga Campionilor Asiei | Echipele de start

Al Sadd: Al Sheeb - Jung, Al Hajri, Salman, Hassan - Khoukhi, Gabi - Al Haydos, Nam, Afif – Bounedjah; Antrenor: Xavi Hernandez
Al Hilal: Al Muaiouf - Al Burayk, Jang, Albulayhi, Al Shahrani - Kanu, Al Faraj - Carrillo, Giovinco, Al Dawasari – Gomis; Antrenor: Răzvan Lucescu
Fotbal
Radamel Falcao va fi antrenat de un român! Columbianul va încasa un salariu foarte mare
13/04/2020 LA 06:09
Fotbal
Răzvan Lucescu, despre planurile sale de viitor: "Îmi doresc să fac asta. Simt cum trece viața"
04/02/2020 LA 11:33