Răzvan Lucescu a trecut prin momente tensionate în ultima perioadă. Cu tehnicianul român la cârmă, Al Hilal ajunsese la 3 meciuri fără victorie în toate competițiile.
Mai precis, trupa lui Lucescu Jr. a înregistrat un singur succes în ultimele 8 partide, iar presa din Arabia Saudită anunța deja demiterea românului.

Al Hilal s-a dezlănțuit! Trupa lui Răzvan Lucescu a câștigat cu 5-0, iar Gomis a marcat 4 goluri

Cupa Mondială FIFA
Scenă incredibilă: cum a fost surprins Ronaldo, în timp ce toți colegii săi se bucurau, cu fanii
ACUM O ORĂ
Astăzi, în etapa a 17-a din campionatul saudit, Al Hilal s-a dezlănțuit, în prim-plan cu Bafetimbi Gomis, fostul atacant de la Lyon, Marseille și Galatasaray. Francezul a marcat 4 goluri pentru formația lui Răzvan Lucescu, iar primele 3 au venit din penalty.
Gomis a deschis scorul în minutul 8, apoi a dublat avantajul lui Al Hilal chiar înainte de pauză. Francezul a punctat din nou, de la 11 metri, în minutul 56 și și-a completat "capodopera" minutul 78, după o pasă oferită de Kurdi. Al Dawsari a stabilit scorul final în minutul 90+4.
S-a încheiat 5-0 pentru Al Hilal, care se află pe locul 2 în Arabia Saudită, după 17 runde. Trupa lui Lucescu Jr. se află la 2 lungimi în spatele liderului Al Shabab.
https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, la "cuțite" cu Fernando Santos? Anunțul făcut de selecționer, după setul dat fără CR7
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Tot mai aproape de finală! Campionatul Mondial din Qatar a ajuns în sferturi. Programul meciurilor
ACUM 8 ORE