Joe Gomez și Van Dijk au format în acest sezon un cuplu de fundași centrali redutabili, iar Klopp îl are la dispoziție și pe Matip. În aceste condiții, Lovren are șanse minime să evolueze constant pentru "Regina Europei", lucru care îl motivează să caute o altă provocare.
La fel vor proceda Lallana - care are deja o înțelegere verbală cu Leicester - și Shaqiri, fotbalist care de asemenea a evoluat foarte puțin în acest sezon. Lui Liverpool îi convine de minune perspectiva ca fundașul să plece, mai ales că acesta încă are o cotă de piață bună, 20 de milioane de euro. Croatul a fost extrem de curtat în vara trecută, când Roma a fost foarte aproape să îl transfere. În cele din urmă, gruparea din "Cetatea Eternă" s-a mulțumit cu împrumutul lui Chris Smalling, de la United.
"Înfrângerea lui Liverpool cu Watford a arătat încă o dată că fundașul croat nu e suficient de bun pentru "cormorani". Acesta a fost pentru prima oară titular în ultimele trei luni și a fost principalul responsabil pentru haosul din defensivă. Pentru un jucător cu o asemenea experiență, e surprinzător de inconstant și face erori la tot pasul. Acesta e motivul pentru care nu mai face parte din planurile lui Klopp. Cu o pereche de fundași centrali rodată - Van Dijk-Joe Gomez - și cu o variantă de rezervă bună, Joel Matip, cariera lui Lovren la Liverpool e aproape de final. În plus, tineri precum Ki-Jana Hoever și Sepp van den Berg așteaptă să apară și ei în luminile reflectoarelor, în meciurile din Cupă, astfel că Lovren nu are niciun sens să rămână pe Anfield. Un transfer, în aceste condiții, e mai mult decât probabil", notează englezii.
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
IERI LA 09:38
De notat că Jurgen Klopp i-a luat apărarea apărătorului croat după partida de pe Vicarage Road. Atitudinea tehnicianului e cât se poate de corectă, însă e greu de crezut că Lovren își mai poate găsi loc în echipa lui Liverpool.
Lovren a făcut meciuri senzaționale pentru noi, e un fundaș central de valoare. A venit după o perioadă în care a fost accidentat. Acum e apt, dar are nevoie de ritm. Nu doar el e de vină pentru ce s-a întâmplat cu Watford, spuneți-mi un jucător de la Liverpool care a evoluat la nivelul normal | Jurgen Klopp
Pentru "cormorani" urmează partida din campionat cu Bournemouth. Confruntarea de pe Anfield va fi în direct pe Eurosport și Eurosport Player sâmbătă, de la 14:30.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
IERI LA 06:23
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32