David Alaba va ajunge pe Santiago Bernabeu din postura de jucător liber de contract. Fundașul lui Bayern Munchen a fost intens curtat de Juventus, Barcelona, dar și de granzii din Premier League, dar în cele din urmă a ales să meargă la cea mai titrată formație din istoriaUEFA Champions League, Real Madrid, echipa la care visa să joace încă de când era copil.
Totuși, vestiarul nu a primit prea bine vestea venirii lui David Alaba. Jurnaliștii de la AS anunță că majoritatea jucătorilor lui Zinedine Zidane nu înțeleg de ce conducerea nu face eforturi pentru a-i prelungi cât mai rapid contractul lui Sergios Ramos pe Bernabeu, dar este dispusă să ofere salariul primit de căpitan unui nou-venit la echipă. Mai mult, șefii lui Real Madrid intenționează să le propună jucătorilor o nouă reducere a veniturilor, dar aceștia vor refuza în masă propunerea.

Vestiarul lui Real Madrid, împotriva venirii lui David Alaba pe Bernabeu

Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Jurnaliștii de la AS transmit că jucătorii "los blancos" nu mai vor să accepte această concesie și au și un argument solid pentru asta: "dacă sunt bani pentru transferuri scumpe, atunci sunt și pentru plata salariilor în întregime". În ceea ce privește cazul lui David Alaba, transfer care a ridicat multe semne de întrebare în rândul jucătorilor, austriacul ar intra în faza a doua a salariilor la Real Madrid.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Limita este setată la 15 milioane de euro, salariu pe care Hazard și Bale îl primesc la Real Madrid. Apoi, în faza a doua se încadrează jucători ca Sergio Ramos sau Karim Benzema, care primesc câte 12 milioane de euro. În cea de-a treia fază intră Luka Modric, care încasează o salariu de 9 milioane de euro. Alaba, în acest caz, ar urma să se afle pe aceeași treaptă cu Ramos și Benzema, care au scris istorie pentru clubul de pe Bernabeu.
Pretențiile lui Alaba nu ar putea fi pur și simplu evitate, asta pentru că presa din Germania anunță că austriacul nu ar fi ajuns la un acord cu Bayern pentru prelungirea contractului pentru că el ar fi dorit să primească 12,5 milioane de euro. Campioana Europei nu ar fi vrut să-i ofere fundașului mai mult de 10 milioane de euro.
Liga Campionilor UEFA
Îngrijorări la Real Madrid înainte de duelul cu Manchester City! Un titular riscă să rateze meciul
21/04/2022 LA 09:38
Liga
Reacția lui Alaba după zvonurile privind transferul lui Lewandowski în Spania! "Va face ce trebuie"
21/04/2022 LA 06:29