Articol scris de Andrei Bobeică
Jurgen Kohler, legenda fotbalului german, campion mondial și european cu naționala nemților, dar și câștigător de Champions League cu Borussia Dortmund a vorbit despre plecarea lui Alaba de la Bayern și a comparat situația cu transferul său la Juventus, în 1991.
"Nu e un pas în spate pentru el, chiar dacă Bayern e în top 3 cluburi din Europa acum. Cu siguranță face acest pas pentru bani și pot înțelege. Are 28 de ani și va semna un contract pe 4-5 ani. Poți să spui ce vrei, dar o sumă în plus e importantă. E perfect legitim să faci asta și mulți ar face la fel.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM O ORĂ
Și eu am plecat de la Bayern pentru bani. Bineînțeles, transferul meu în Italia a fost bun pentru mine, mai ales ca dezvoltare personală. Dar nu a fost primul meu gând. Ar fi o poveste frumoasă dacă ți-aș spune ceva diferit acum. Ca fotbalist profesionist, ai doar câțiva ani în care îți practici meseria. Accidentările te pot afecta. Sule, cu doua accidentări la ligamente îți poate spune despre asta.", a declarat Kohler, conform Marca.

David Alaba, ținta numărul 1 pentru Real Madrid

Real Madrid e principala favorită să câștige cursa pentru transferul fundașului care își va termina contractul cu bavarezii în vara acestui an. Presa din Spania scrie că Alaba și-ar fi dat acordul pentru trecerea pe Bernabeu, rămânând ca cele două părți să se mai înțeleagă asupra salariului pe care îl va primi austriacul.

Jurgen Kohler, o adevărată legendă pentru fotbalul german

Jurgen Kohler și-a început cariera la Mannheim, după care a mai jucat pentru Koln, Bayern Munchen, Juventus și Borussia Dortmund.
Printre cele mai importante trofee câștigate de Kohler de-a lungul carierei se numără un titlu cu Bayern, unul cu Juventus și două cu Borussia Dortmund, dar și Cupa Uefa cu "Bătrâna Doamnă" și Champions League și Cupa Intercontinentală cu Dortmund.
La nivel de echipă națională, Jurgen Kohler a câștigat Campionatul Mondial cu Germania în 1990, Campionatul European în 1996 și a mai pierdut o finală în 1992.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM O ORĂ
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM O ORĂ