Alan Pardew este noul antrenor al echipei West Bromwich Albion, acesta semnând un contract valabil până în 2020.
West Brom rămăsese fără un lider pe banca tehnică după demiterea lui Tony Pulis din urmă cu o săptămână. Gary Megson a condus ultimele două partide jucate de echipă, reușind un egal pe terenul lui Tottenham (1-1) și o altă remiză acasă cu Newcastle (2-2). Megson a părăsit clubul în urma aducerii noului antrenor.
Pardew, care a antrenat ultima dată pe Crystal Palace anul trecut, are o experiență vastă în Premier League. În trecut, el a mai condus pe Newcastle United, cu care a încheiat pe locul 5 sezonul 2011/2012, înainte de a o propulsa pe Palace pe poziția a 10-a în 2014/2015.
Premier League
Care transfer a fost cel mai inspirat? Analiza vedetelor Jota, Sancho, Grealish și Lukaku
ACUM 8 MINUTE
„Sunt entuziasmat de această oportunitate oferită de Albion și aștept cu nerăbdare să mă apuc de treabă cu acest grup talentat de jucători,” a declarat noul manager. Acesta a continuat spunând că urcarea în clasament va fi obiectivul său principal, salvarea de la retrogradare fiind cel mai probabil scopul impus de conducere.
Președintele clubului, John Williams, a spus: „Alan aduce odată cu el experiența a peste 300 de meciuri în Premier League și un stil dinamic de conducere de pe urma căruia clubul nostru poate beneficia. Am fost impresionați de ceea ce a avut de spus și de ceea ce poate oferi și privim înainte spre o eră entuziasmantă sub conducerea sa.”
West Brom se află pe locul 16 în Premier League după 14 etape, putând să cadă în zona retrogradării în funcție de rezultatele înregistrate în meciurile de astăzi din campionat. Pardew va conduce echipa pentru prima oară sâmbătă, împotriva fostului său club, Crystal Palace.
Transmisiunile Premier League de pe Eurosport sunt sponsorizate de UPC Romania.
Romanian Liga I
CFR Cluj a transferat un portar din Italia! Anunțul făcut de campioana României
ACUM O ORĂ
Premier League
Tottenham a "intrat în panică". Antonio Conte s-a înfuriat, iar acum vrea un jucător de la Juventus
ACUM 2 ORE