Tehnicianul argentinian, de curând desemnat antrenor la PSG, a intrat de urgență în izolare și nu va fi prezent pe bancă la meciul de sâmbătă dintre PSG și Angers. În locul lui vor fi antrenorii secunzi, Jesus Perez și Miguel D’Agostino. Clubul a confirmat că Pochettino a fost confirmat pozitiv după un test PCR.
"Mauricio Pochettino a intrat în izolare și va urma sfaturile echipei medicale. Asistenții lui, Perez și Miguel D’Agostino vor prelua controlul echipei la meciul de mâine la Angers", se arată în comunicatul emis de club.
Fotbal
Spaniolii se amuză de ce s-a înâmplat aseară cu Mbappe. "Garda pretoriană" anti Real Madrid
30/11/2021 LA 09:24

Mauricio Pochettino, confirmat pozitiv cu coronavirus

PSG va face deplasarea la Angers și fără Colin Dagba, Thilo Kehrer, Rafinha, toți absentând din cauza COVID-19, în timp ce Juan Bernat va lipsi din cauza unei accidentări la genunchi. De asemenea, portarul Alexandre Letellier este indisponibil din cauza unei probleme la cot.
"Va trebui să fim pregătiți pentru sâmbătă, pentru că este vorba despre un meci greu împotriva lui Angers. Vrem să câștigăm din nou, iar ca să facem asta, trebuie să fim pregătiți pe toate planurile. Vrem să ajungem pe primul loc în Ligue 1 și să rămânem acolo până la final", le-a spus Pochettino jurnaliștilor vineri.
Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
29/11/2021 LA 12:00
Premier League
Şi-a distrus Rangnick relaţia cu Ronaldo, înainte să vină la United? Dezvăluirea lui Gary Neville
29/11/2021 LA 06:50