Tehnicianul argentinian, de curând desemnat antrenor la PSG, a intrat de urgență în izolare și nu va fi prezent pe bancă la meciul de sâmbătă dintre PSG și Angers. În locul lui vor fi antrenorii secunzi, Jesus Perez și Miguel D’Agostino. Clubul a confirmat că Pochettino a fost confirmat pozitiv după un test PCR.
"Mauricio Pochettino a intrat în izolare și va urma sfaturile echipei medicale. Asistenții lui, Perez și Miguel D’Agostino vor prelua controlul echipei la meciul de mâine la Angers", se arată în comunicatul emis de club.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00

Mauricio Pochettino, confirmat pozitiv cu coronavirus

PSG va face deplasarea la Angers și fără Colin Dagba, Thilo Kehrer, Rafinha, toți absentând din cauza COVID-19, în timp ce Juan Bernat va lipsi din cauza unei accidentări la genunchi. De asemenea, portarul Alexandre Letellier este indisponibil din cauza unei probleme la cot.
"Va trebui să fim pregătiți pentru sâmbătă, pentru că este vorba despre un meci greu împotriva lui Angers. Vrem să câștigăm din nou, iar ca să facem asta, trebuie să fim pregătiți pe toate planurile. Vrem să ajungem pe primul loc în Ligue 1 și să rămânem acolo până la final", le-a spus Pochettino jurnaliștilor vineri.
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10
Cupa Mondială FIFA
It’s coming home? Englezii dau totul pentru Cupa Mondială. "Stau și în poartă dacă trebuie"
19/11/2022 LA 14:37