În etapa de la mijlocul săptămânii, o singură echipă dintre primele nouă clasate, Manchester City, a reușit să obțină toate cele trei puncte puse în joc.
Dacă Chelsea a terminat la egalitate, 1-1, pe Anfield, Arsenal a pierdut poziția a treia după înfrângerea surprinzătoare de pe teren propriu, 1-2 cu Watford. Cele două echipe londoneze vor deschide etapa a 24-a, de la 14:30, pe Eurosport 1.
Echipa antrenată de Antonio Conte este în continuare lider în Premier League, cu un avans considerabil în fața celor două concitadine, Tottenham și Arsenal. Se vorbește deja că distanța de 9 puncte ar fi deja decisivă în determinarea câștigătoarei sezonului, chiar dacă mai sunt de disputat încă 15 etape. Arsenal este implicată într-o cursă extrem de dură pentru ajungerea din urmă a lui Chelsea. "Tunarii" nu sunt însă singuri, iar Liverpool și Manchester City se alătură celor două echipe din nordul Londrei și formează plutonul de urmărire al liderului. Chelsea - Arsenal se vede LIVE pe Eurosport 1, sâmbătă, de la 14:30.
Fotbal
Rezumatul partidei Watford - Norwich, cu un gol de poveste al americanului Joshua Sargent
ACUM 2 ORE
“Cormoranii” vor merge la Hull, penultima clasată, în speranța că vor întrerupe seria de patru meciuri fără victorie pe care o au înaintea acestei etape. Echipa lui Jurgen Klopp nu a avut cel mai ușor program, dar a remizat la Sunderland, 2-2, și a pierdut surprinzător pe teren propriu cu Swansea, 2-3, iar fanii nu sunt deloc mulțumiți de forma sportivă din ultima vreme. Hull va trebui să țină piept forței ofensive de temut a lui Liverpool, dar nevoia de puncte care să o ridice deasupra liniei va fi decisivă pentru determinarea jucătorilor echipei gazdă. Hull – Liverpool este LIVE pe Eurosport 1, de la 17:00.
Pe White Hart Lane se joacă ultimul meci al zilei, londonezii primind vizita celor de la Middlesbrough. Tottenham este singura echipă din Premier League care nu a pierdut niciodată pe teren propriu în acest sezon, iar Boro va trebui să joace extrem de bine pentru a schimba acest statut al celor de la Spurs. Harry Kane și colegii săi trebuie să câștige pentru a continua cursa de urmărire a liderului Chelsea. De cealaltă parte, Boro are nevoie de un succes care să întrerupă seria de 7 meciuri fără victorie a nou-promovatei. Tottenham - Middlesbrough este LIVE pe Eurosport 1, de la 19:30.
Premier League
Ce golgeter își aduce Manchester City și ce sumă a plătit pentru el?
ACUM 3 ORE
Fotbal
Gol în stilul lui Zlatan Ibrahimovic la Watford - Norwich City
ACUM 3 ORE