E alertă la Atletico Madrid înainte de meciul din UEFA Champions League cu RB Leipzig. Diego Simeone se teme să nu existe mai multe cazuri de infectare cu coronavirus. Din cauza tensiunilor de la echipă, pregătirea partidei din sferturile UCL este puternic afectată. Atletico Madrid n-a mai plecat de dimineață spre Lisabona, gazda turneului, după ce aseară s-au aflat rezultatele testelor PCR, impuse cu 48 de ore înaintea decolării.
Două cazuri pozitive dau peste cap programul madrilenilor, ambele fiind din cadrului lotului. Se pare că jucătorii pozitivi ai lui Atletico Madrid ar fi Angel Correa și Sime Vrsaljko. Aceștia au intrat imediat în autoizolare și se află sub strictă supraveghere medicală, însă există temeri că ar putea fi chiar mai mulți infectați. Pregătirea partidei cu RB Leipzig de joi din "sferturi" riscă să sufere serioase modificări.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55

Diego Simeone trebuie să aibă minim 13 jucători apți

În cazul în care situația de la Atletico se agravează, Diego Simeone va trebui să aibă cel puțin 13 jucători apți pentru partida din sferturile UEFA Champions League. Pentru meciul dintre Atletico și RB Leipzig s-a activat deja protocolul sanitar stabilit la UEFA, astfel încât toți cei din delegația lui Atletico (93 de persoane) fac încă un set de examene PCR și cei care vor ieși negativi pot decola diseară ori mâine la prima oră către Portugalia.
Meciul dintre Atletico Madrid și RB Leipzig ar trebui să se dispute joi (13 august, ora 22:00), pe Estadio da Luz. Formația pregătită de Diego Simeone s-a calificat în sferturi după ce a trecut de Liverpool (4-2, la general). De cealaltă parte, trupa din Bundesliga a obținut locul în "Final 8" după ce a învins-o categoric pe Tottenham (4-0, la general).
UEFA Champions League | Iată cum arată tabloul final al sferturilor de finală:
  • Atalanta vs PSG (12 august)
  • RB Leipzig vs Atletico Madrid (13 august)
  • Barcelona vs Bayern Munchen (14 august)
  • Manchester City vs Lyon (15 august)
Iată cum vor arăta duelurile din semifinalele UEFA Champions League:
  • RB Leipzig/Atletico Madrid vs Atalanta/PSG
  • Manchester City/Lyon vs Barcelona/Bayern Munchen
Liga
"Impotenta Barcelona", doar egal la Cadiz. Decizia lui Laporta în privința lui Koeman
24/09/2021 LA 04:42
Liga
Suarez a reacționat la adresa arbitrajului după meciul lui Atletico: "Mereu același protagonist"
19/09/2021 LA 06:45