Nordicii au acționat rapid și au anulat antrenamentul programat astăzi. Potrivit nrk.no, Elabdellaoui a avut primele simptome ieri noapte: dureri de cap, tușe ușoară și stare de letargie.
Prin urmare, norvegienii au hotărât să anuleze antrenamentul de astăzi. În schimb, nordicii vor organiza o conferință de presă în următoarele ore, pentru a clarifica situația.

Naționala Norvegiei a anunțat un caz de COVID, cu 2 zile înaintea meciului cu România

Liga
Barcelona, încă un pas greșit în La Liga! Catalanii au scos pe final o remiză contra Granadei
ACUM O ORĂ
"UEFA a permis disputarea mai multor meciuri, în ciuda infectărilor. Întrebarea este cât de mult contact a luat jucătorul respectiv cu restul echipei. Au reușit să depisteze rapid cazul, dar nu știm cu certitudine", a spus Carl-Erik Torp, expertul nrk.no, citat de Digisport..
Naționala Norvegiei a mai trecut printr-o situație asemănătoare la începutul săptămânii, când trebuia să dispute un meci amical cu Israel. Totuși, partida a fost anulată după ce echipa adversă a anunțat că are un caz de COVID
Nordicii au considerat că s-ar supune unui risc mult prea mare dacă ar juca, în cele din urmă, meciul cu Israel, așa că au decis să-l anuleze.
"Evident, este păcat să anulezi un meci cu câteva ore înainte de start. Dar, în acelaşi timp, asta subliniază cât de serioasă este situaţia în care ne aflăm.", a declarat, la începutul săptămânii, secretarul general al Federației Norvegiene, Pal Bjerketvedt.
În mod normal, meciul dintre România și Norvegia ar trebui să se dispute duminică seara, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
ACUM 2 ORE
Fotbal
Reghecampf, foarte supărat după înfrângerea Craiovei cu CFR Cluj! Ce le-a reproșat jucătorilor săi
ACUM 2 ORE