În cursul acestei după-amiezi un fum negru s-a ridicat deasupra cartierului Giulești din capitală. Deși inițial s-a crezut că fumul provenea de la un incendiu izbucnit pe calea ferată, se pare că acesta a avut loc în incinta stadionului Giulești.
Potrivit primelor informații, a ars doar polistiren, pe o suprafață de aproximativ 15 mp, iar incendiul a fost stins repede.
"Incendiu produs în urmă cu scurt timp în incinta stadionului Giulești, zona peluzelor, etajul 1. A ars polistiren, suprafața aproximativ 15 mp. Incendiul a fost găsit stins. Nu sunt victime.", a declarat Daniel Vasile, purtator de cuvant Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București - Ilfov, citat de gsp.ro.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 4 ORE

"Rapid Arena", în linie dreaptă cu lucrările

La începutul lui 2021, Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, a verificat stadiul lucrărilor la stadionul Rapid. Acesta a precizat că a primit asigurări că arena va fi finalizată până la sfârşitul lunii mai: "M-am bucurat să constat că se lucrează în ritm susţinut pe arena din Giuleşti şi am fost asigurat de constructori că aceasta va fi finalizată până la sfârşitul lunii mai, astfel încât stadionul să poate fi redat în condiţii optime bucureştenilor şi, în acelaşi timp, pentru a ne onora obligaţiile asumate pentru derularea Campionatului European de Fotbal din această vară", a precizat ministrul Dezvoltării.

SPECIFICAȚIILE "RAPID ARENA"

  • capacitate de aproximativ 14.000 de locuri (din care peste 250 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor)
  • preţ 39.499.366 milioane de euro
  • nivel de clasificare UEFA, 4
  • suprafaţa totală înierbată va fi de 120X80 m (inclusiv suprafaţa de gardă)
  • complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte/judo/karate, tenis, volei, baschet, atletism, precum şi săli de forţă sau recuperare şi pistă de popice
  • spaţii de cazare pentru sportivi
  • spaţii de alimentaţie publică
  • spaţii administrative
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 5 ORE
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 6 ORE