Potrivit unui comunicat transmis de organizatorii Sports Festival, Alessandro Del Piero va participa la evenimentul de vara viitoare, alături de alte nume mari anunțate deja, printre care se numără Francesco Totti și Andrea Pirlo:
"Legendarul Alessandro Del Piero vine la Sports Festival 2020! El va participa la meciul de retragere al lui Adrian Mutu alături de alte nume mari ale fotbalului internațional care au confirmat deja prezența, precum Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso și Sébastien Frey. În 2004, Alessandro Del Piero a fost inclus de Pelé în topul celor mai buni fotbaliști din istorie. A devenit renumit pentru eleganța jocului și execuțiile uimitoare, dar și pentru fidelitatea arătată față de echipa pe care a adorat-o încă de când era copil: Juventus. În 2006, în cel mai negru an din istoria clubului, Del Piero declara: <Un gentleman adevărat nu își părăsește niciodată doamna>”, a fost comunicatul publicat de Sports Festival.
Del Piero a jucat la Juventus începând cu anul 1993 și a devenit golgheterul all-time al clubului, cu 290 de goluri marcate.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 5 ORE
"Cu numărul 10 pe tricou, Del Piero deține și recordul absolut de prezențe în cadrul clubului - 705 meciuri.", au mai menționat reprezentanții festivalului clujean.
https://i.eurosport.com/2019/12/10/2733636.jpg

Mutu și Del Piero, colegi și adversari timp de 10 ani

Adrian Mutu și Del Piero au jucat împreună un sezon la Juventus și au fost adversari timp de 9 sezoane în campionatul italian, cei doi reușind să ducă echipa până în sferturile de finală din Champions League în sezonul 2005-2006.
Alessandro Del Piero a scris istorie și la echipa națională de fotbal a Italiei. A jucat la trei Campionate Mondiale și la patru Campionate Europene. Vârful carierei sale a fost în 2006, când a câștigat finala decisivă a Cupei Mondiale.
Meciul amical jucat la Cluj-Napoca va marca retragerea din activitate a lui Adrian Mutu și va avea loc în cadrul Sports Festival 2020, pe 13 iunie, pe stadionul Cluj Arena. Prieteni și foști coechipieri ai lui Mutu vor intra pe teren pentru o partidă dintre Team Romania vs. World Stars.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 5 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 6 ORE