Anunțul oficial a fost făcut în urmă cu puțin timp, iar clubul din Ligue 1 a hotărât să noteze în calendar această dată. Pe contul de Twitter, francezii au scris că "Data de 12 august 2020 va rămâne în istorie", postând și o fotografie cu harta României, în semn de respect pentru internaționalul nostru de tineret.
Mesajul face referire la faptul că Dobre va fi primul român care va evolua în tricoul lui Dijon, formație care a terminat pe locul 16 în ultimul sezon din Ligue 1.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 14 MINUTE
"OFICIAL. Alex Dobre este primul român care a semnat cu Dijon. Mijlocașul ofensiv a evoluat în sezonul trecut la Bournemouth.", au scris cei de la Dijon.

Prima reacție a lui Alex Dobre, după ce a semnat cu Dijon

"Dijon este un club care le dă șanse tinerilor să progreseze. Le mulțumesc celor din conducere pentru că m-au urmărit și pentru că mi-au arătat că mă doresc foarte mult. Va fi o șansă bună să arăt de ce sunt capabil. Sper ca fanii să aprecieze calitățile mele - viteza și tehnica - și să beneficiez de încredere și dragoste.", a fost prima reacție a lui Alex Dobre, pe site-ul clubului.
Alex Dobre a fost legitimat în ultimele 4 sezoane în Anglia, la echipa U21 a lui Bournemouth. Internaționalul de tineret a mai fost împrumutat de-a lungul timpului la Bury, Rochdale, Yeovil Town și Wigan. Mijlocașul de 21 de ani a adunat 8 selecții la naționala U21 a României, reușind să marcheze un gol.
Serie B
George Pușcaș, aproape de a reveni în Italia! Unde va fi împrumutat atacantul lui Reading
ACUM 33 MINUTE
Bundesliga
Dortmund oferă 45 de milioane de € pentru înlocuitorul lui Haaland! Nemții au concurență serioasă
ACUM O ORĂ