Declarat de France Football antrenorul echipei ideale din istoria fotbalului, scoțianul care a scris istorie pe banca lui United a fost rugat să vorbească despre cea mai bună echipă de club sau națională pe care a văzut-o în îndelungata sa carieră.

Momentul în care Alex Ferguson nu a găsit niciun răspuns la jocul Barcelonei

Sir Alex s-a oprit asupra Barcelonei din stagiunea 2010-2011, formația care s-a impus cu 3-1 în finala Champions League, în fața lui United. În sezonul 2008-2009, "extratereștrii" lui Guardiola câștigau o altă finală de Liga Campionilor contra lui United, scor 2-0, astfel că scoțianul de pe banca "diavolilor" spera la revanșă, în 2011. Nu a avut nicio șansă în fața unei formații cu un Messi strălucitor.
Premier League
United, favorită să-i obțină semnătura unui fotbalist U21 de top! Cum le-a luat fața rivalelor
IERI LA 05:49
"Echipa care m-a impresionat cel mai mult în întreaga mea carieră a fost Barcelona. Vorbesc de echipa care ne-a învins pe Wembley, în finala Champions League, în 2011. Nu aveai cum să joci împotriva lor. A fost un moment fantastic pentru ei. Au meritat să câștige pentru că jucau incredibil, era o bucurie să îi privești. Ne-au ascuns mingea", a spus Alex Ferguson, citat de France Football.
Echipa Barcelonei din finala Ligii 2010-2011:
  • Valdes - Dani Alves, Pique, Mascherano, Abidal - Xavi, Iniesta, Busquets - David Villa, Messi, Pedro
Cea mai bună echipă din toate timpurile, desemnată de France Football:
  • Lev Yashin - Cafu, Franz Beckenbauer, Paolo Maldini - Lothar Matthaus, Xavi, Pele, Diego Maradona - Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Ronaldo Nazario
Premier League
Solkjaer, încântat de Ronaldo. Ce a răspuns când a fost întrebat de titlu
11/09/2021 LA 17:42
Premier League
Nedved, vicepreședintele lui Juve, era în direct la TV, când Ronaldo a dat golul 2 pentru United
11/09/2021 LA 17:04