Sir Alex Ferguson s-a retras acum 8 ani, după ce a lucrat cu multe staruri la Manchester United. Scoțianul care a adus 13 titluri pe Old Trafford în era Premier League a fost întrebat de jucători din actuala generație ar fi fost pe placul său la Manchester și i-a nominalizat pe Sergio Aguero și Harry Kane.
Argentinianul a venit la rivala City în 2011 și a marcat de două ori împotriva lui United pe vremea când aceasta era manageriată de Sir Alex Ferguson. Prima reușită a venit într-un succes istoric, 6-1 pentru Manchesterr City, iar a diua a fost într-o victorie importantă a "cetățenilor" pe Old Trafford.
"Este un atacant fenomenal" a fost caraterizarea făcută de legendarul Sir Alex Ferguson pentru Aguero într-un interviu pentru Sport Bible.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
ACUM 17 ORE
https://i.eurosport.com/2021/04/13/3046708.jpg
Harry Kane, în schimb, a intrat sub lumina refletoarelor din Premier League după retragerea lui Ferguson, dar este acum pe lista lui Manchester United pentru un transfer spectaculos în vară.

Harry Kane, unul dintre cele mai frumoase goluri ale carierei, contra lui Leicester

Kane a ajuns la 27 de ani fără un trofeu cu Tottenham și a declarat că va avea o discuție pe patronul Daniel Levy în privința viitorului său la clubul londonez.
"Vreau să simt gustul succesului, vreau să joc în meciuri cu miză uriașă. În acest sezon, cluburile din Anglia au dominat Champions League. Acolo vreau să fiu, în mijlocul acțiunii de pe cele mai strălucitoare scene" a spus Kane în Overlap Podcast.

Cel mai frumos gol marcat de Harry Kane în derbyul cu Arsenal

Manchester United este doar una dintre echipele care-l vor pe Kane

Declarația lui Kane a aprins imaginația celor mai bogate cluburi din lume. Căpitanul Angliei vrea să rămână în Premier League, chiar dacă Barcdelona este gata să intre în datorii și mai mari doar pentru a-l aduce pe Camp Nou.
Manchester United are concurență serioasă în lupta pentru semnătura lui Kane! Rivalii de la City caută atacant după ce Aguero și-a încheiat aventura în Anglia și va semna cu Barcelona, în timp ce Abramovich simte că Tuchel merită un vârf de clasă mondială. Chelsea s-a întărit foarte mult în ultimul an și a ajuns până în finala Champions League. Chiar și așa, sosirea lui Kane ar completa un puzzle pe care Abramovich îl gândește de câțiva ani.

Kane, reuşită magnifică împotriva lui Arsenal. Englezul şi Son, de neoprit

Prețul va fi prohibitiv, dar cele două rivale din Manchester și Chelsea au posibilități pentru am intra într-o licitație pentru un golgheter ca Harry Kane.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
The Emirates FA Cup
Arsenal, eliminare surpriză din FA Cup! Cum arată duelurile din 16-imile competiției
09/01/2022 LA 16:08