Alex Mitriță și-a dorit să plece de la New York City din cauza relației reci pe care o are cu antrenorul Roni Deila, dar și pentru că soția lui este însărcinată și îi era greu să stea în carantină după fiecare convocare la națională. Sport.ro scrie că patronul de la U Craiova, Mihai Rotaru a insistat pentru împrumutul lui Mitriță, dar americanii au preferat o altă variantă.

Alex Mitriță a fost împrumutat la Al Ahli

Alex Mitriță a fost mai mult rezervă în acest sezon la New York City și a marcat doar în ultimele două partide pentru New York City. Chiar și așa, Deila a hotărât că este mai bine să plece. Mitriță a aflat chiar în ziua meciului din Islanda că va juca în Arabia Saudită, la Ah Ahli, formația la care acum un an nu s-a adaptat Nicolae Stanciu.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
El a fost cel mai bun 'tricolor' în meciul cu Armenia! Cine sunt jucătorii care s-au remarcat
12/10/2021 LA 10:53
Mitriță va face cuplu în atacul lui Al Ahli cu un alt jucător de calibrul său. Neamțul fost la Chelsea și Sevilla, Marko Marin a semnat în iarnă cu echipa din Jeddah.
Al Ahli are 9 titluri în Arabia Saudită, dar a câștigat unul singur în ultimii 36 de ani. În sezonul precedent, Al Ahli a terminat pe 3 la 22 de puncte de campioana Al Hilal, echipă antrenată de Răzvan Lucescu.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Ne putem bate cu oricine!" Mitriță, optimist la revenirea la națională. Ce spune despre Germania
05/10/2021 LA 14:39
UEFA Europa Conference League
Echipele românilor, fără victorie în această seară în Conference League! Victorie clară pentru Spurs
30/09/2021 LA 20:58