Alex Mitriță și-a dorit să plece de la New York City din cauza relației reci pe care o are cu antrenorul Roni Deila, dar și pentru că soția lui este însărcinată și îi era greu să stea în carantină după fiecare convocare la națională. Sport.ro scrie că patronul de la U Craiova, Mihai Rotaru a insistat pentru împrumutul lui Mitriță, dar americanii au preferat o altă variantă.

Alex Mitriță a fost împrumutat la Al Ahli

Alex Mitriță a fost mai mult rezervă în acest sezon la New York City și a marcat doar în ultimele două partide pentru New York City. Chiar și așa, Deila a hotărât că este mai bine să plece. Mitriță a aflat chiar în ziua meciului din Islanda că va juca în Arabia Saudită, la Ah Ahli, formația la care acum un an nu s-a adaptat Nicolae Stanciu.
MLS
Alexandru Mitriță, "dublă" de senzație în poarta echipei lui Beckham! A fost desemnat omul meciului
04/10/2020 LA 06:41
Mitriță va face cuplu în atacul lui Al Ahli cu un alt jucător de calibrul său. Neamțul fost la Chelsea și Sevilla, Marko Marin a semnat în iarnă cu echipa din Jeddah.
Al Ahli are 9 titluri în Arabia Saudită, dar a câștigat unul singur în ultimii 36 de ani. În sezonul precedent, Al Ahli a terminat pe 3 la 22 de puncte de campioana Al Hilal, echipă antrenată de Răzvan Lucescu.
Fotbal
Alex Mitriță, în mare formă la New York! Atacantul naționalei a dat două goluri într-o repriză
27/09/2020 LA 05:44
Fotbal
Românul care a revenit pe terenul de fotbal în cel mai afectat oraș din lume din cauza pandemiei
27/05/2020 LA 10:54