Site-ul fanatik.ro anunță că oamenii din conducerea CFR-ului sunt dispuși să îi ofere mijlocașului un contract foarte greu de refuzat, de 500.000 de euro pe sezon, mai mult decât a încasat în precedenta aventură în România, la FCSB. Propunerea este una în avantajul clujenilor, chiar dacă plusează mult la salariul jucătorului, întrucât Anderlecht nu mai este dispusă să îl țină pe român și l-ar putea lăsa liber de contract.
Alexandru Chipciu nu a bifat vreun minut în acest sezon pentru gruparea belgiană, fiind cel mult rezervă. Ultima prezență datează din stagiunea precedentă, când a fost împrumutat în Cehia, la Sparta Praga.
Mediafax
Ligue 1
Ligue 1, sub imperiul haosului! Fanii lui Lens și Lille s-au bătut pe teren! S-a lăsat cu arestări
ACUM 11 MINUTE
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Fancluburile echipelor din EPL, la putere în România! Arsenal răzbună situația trupei lui Arteta
ACUM 34 MINUTE