Jurnaliștii de la Fussballtransfers îl dau ca și plecat pe Maxim, iar tehnicianul Achim Beierlorzer (fost la Leipzig) nu pare să fie impresionat de calitățile lui. Antrenorul de 52 de ani a preluat-o pe Mainz în noiembrie, iar de atunci jucătorul român nu a făcut suficient astfel încât să își justifice locul în lotul formației din Bundesliga.
Pe lista plecărilor se mai află și alți jucători. Jonathan Burkardt, Aaron Seydel și Leandro Barreiro nu mai sunt nici ei pe placul antrenorului și vor fi nevoiți să își anunțe impresarii că au nevoie de echipe noi.
Maxim evoluează pentru Mainz din iulie 2017, când a fost transferat de la Stuttgart pentru 3 milioane de euro. De atunci, a prins doar 56 de meciuri, a marcat de 5 ori și a oferit 5 pase decisive. Din cauza faptului că nu a jucat mai deloc în ultimul timp, nemții l-ar putea ceda chiar gratis.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 5 ORE
2 milioane de euro este cota de piață a lui Maxim, conform siteului de specialitate transfermarkt.de.
Maxim mai are contract cu Mainz până în vara lui 2021.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 9 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 10 ORE