Alexandru Mitriță s-a despărțit de Al-Ahli după aproape un an petrecut în Arabia Saudită. Fotbalistul fusese împrumutat de arabi în octombrie 2020 de la New York City FC, club cu care se află sub contract până la finalul lunii iunie 2022.
Atacantul și-a anunțat plecarea de la Al-Ahli printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare: "Mulțumesc pentru experiență! A fost o plăcere să joc pentru voi și vă doresc tot binele pentru viitor! Sunt foarte recunoscător pentru sprijinul pe care mi l-au oferit fanii, a fost uimitor! Vă mulțumesc din nou și vă doresc succes!"
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM O ORĂ
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203580.png

Mitriță poate reveni la Craiova

După despărțirea de arabi, Alexandru Mitriță poate să se întoarcă la Universitatea Craiova, însă pentru asta este nevoie de acceptul celor de la New York City FC. Fotbalistul vrea să revină în Liga 1, iar tehnicianul oltenilor a recunoscut, la conferința de presă dinaintea partidei cu UTA Arad, că sunt discuții despre mutarea lui înapoi în Bănie.
"Trebuie să îmi cer scuze, dar nu vreau să comentez pentru că încă nu s-a realizat. O să discutăm despre Mitriță în momentul în care va semna cu Craiova. El, în momentul de față, se află sub contract și nu pot să vorbesc despre un jucător aflat sub contract. Voi știți foarte bine ce înseamnă el pentru Craiova", a declarat Laurențiu Reghecampf, care l-a pregătit pe Mitriță și la arabi pentru o scurtă perioadă de timp.
Alexandru Mitriță a evoluat pentru Universitatea Craiova în perioada ianuarie 2018 - februarie 2019, fiind transferat de olteni de la Pescara pentru 730.000 de euro. Oltenii l-au vândut apoi în MLS pentru 8 milioane de euro.

Program Premier League, etapa a 2-a - 2021/2022

Credit imagine: Eurosport

Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM 2 ORE
Fotbal
Armstrong, intrare "criminală" asupra lui Laporte, în Southampton-City! Arbitrul i-a dat doar galben
ACUM 2 ORE