Antrenorul lui Manchester City, Ole Gunnar Solskjaer, a fost interesat să-l aducă pe Haaland pe Old Trafford, însă nu a primit susținere din partea conducerii, astfel că norvegianul a ajuns în Bundesliga, la Borussia Dortmund. Tatăl lui Haaland a mărturisit că Man United a ratat transferul fiului lui pentru că șefii clubului de pe Old Trafford nu au fost de partea lui Solskjaer.
În ianuarie, în fereastra de transferuri din iarnă, Erling Haaland a refuzat orice posibilitate să se transfere de la Salzburg la Manchester United. În schimb, starul fotbalului norvegian a ales o destinație surpriză și a mers la Borussia Dortmund, în Bundesliga. Alegerea lui s-a dovedit a fi excelentă.

Alf-Inge Haaland, despre cum a ratat Man United transferul fiului lui

Premier League
Manchester City, ofertă oficială pentru Erling Haaland: "Împrumut pe timpul Cupei Mondiale!"
14/11/2022 LA 18:42
Nu poți ști niciodată cum s-ar fi adaptat la alte cluburi. S-ar putea să-i fi mers bine, de asemenea. Nu vom obține niciodată un răspuns la acea întrebare, dar suntem foarte feiciți cu echipele la care a fost până acum. Trebuie să mergi la un club unde toată lumea te vrea, nu doar antrenorul. Cred că acesta este cel mai important lucru. Dacă vor să micșoreze diferența dintre ei și Manchester City și Liverpool, atunci au nevoie de un atacant de top | Alf-Inge Haaland, pentru TV2
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Guardiola avertizează în privința stării lui Haaland. "Nu este încă perfect, dar se simte mai bine"
08/11/2022 LA 15:06
Bundesliga
Barcelona, super-înlocuitor pentru Lewandowski! Atacantul de 17 ani are un sezon de vis
06/11/2022 LA 10:40