După un sezon destul de bun, Denis Alibec e gata să părăsească Astra, mai ales că echipa nu a avut drept să evolueze în cupele europene. Vârful, cunoscut pentru problemele avute de-a lungul timpului cu greutatea, susține că se află într-o formă fizică excelentă.
"Am 89 de kilograme, la 1,87 metri", a dezvăluit Alibec, la Digi Sport.
Prezent în studiuoul emisiunii, Ilie Dumitrescu l-a sfătuit pe internațional să facă tot posibilul să dea jos încă 5 kilograme, pentru că doar așa va putea evolua la adevărata sa valoare. Prilej pentru Alibec să îi ofere eroului meciului cu Argentina o replică amuzantă.
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
"Dar ce vrei, să mor pe teren? Ajunge! N-am mai avut 84 de kilograme de la 16 ani", a spus Alibec, spre amuzamentul general.

Alibec, aproape de transferul la Gaziantep

După ce transferul la Legia Varșovia a picat, Alibec speră să meargă în Turcia, acolo unde Șumudică îl vrea neapărat la Gaziantep.
Turcii deja l-au convins pe vârf să semneze, dar în prezent între cererera Astrei și ce oferă bașkanii în privința sumei de transfer diferențele sunt destul de mari. Din câte se pare, Gaziantep e dispusă să verse în conturile giurgiuvenilor 800.000 de euro, în timp ce Ioan Niculae vrea să își recupereze suma de 1,4 milioane de euro, dată celor de la FCSB în 2018 pentru "repatrierea" jucătorului.
"Îmi doresc să plec. Am vorbit cu domnul Niculae, așteptăm să fie mulțumit și el, să fiu și eu. Abia a început perioada de transferuri, poate vor mai veni oferte. Eu îmi doresc să merg și să lucrez din nou cu el (n.r. cu Șumudică), dar dacă nu e mulțumit domnul Niculae... Nu prea știu sumele de transfer, eu am vorbit despre salariul meu", a mai spus Alibec la Digi Sport.
Fotbal
Cicâldău, assist în victoria lui Galatasaray! Pușcaș a marcat la Pisa. Ce au reușit ceilalți români
02/04/2022 LA 17:45
International friendlies
Denis Alibec, dezvăluiri despre cum s-a recuperat în Grecia! Ce spune despre Edi Iordănescu
23/03/2022 LA 12:00