România a câștigat partida în fața Liechtensteinului cu 2-0 și leagă două victorii, după ce în urmă cu câteva zile, naționala lui Mirel Rădoi s-a impus cu același scor în fața Islandei, în deplasare. În urma acestei victorii, România a urcat pe locul 3 în Grupa J, cu un total de 9 puncte. Pentru România au marcat Alin Toșca și Cristi Manea, cei doi fundași laterali marcând în premieră pentru echipa națională într-o partidă oficială.

Alin Toșca, primul gol la echipa națională

Liga
Lionel Messi revine la Barcelona doar dacă un fotbalist legendar al clubului e dat afară
ACUM 10 MINUTE
Alin Toșca a deschis scorul în minutul 11, fiind la primul gol în tricoul naționalei României. Astăzi, Alin Toșca a vorbit despre golul marcat seara trecută, dar și despre partida următoare, cea din Macedonia de Nord:
"Nu am visat neapărat să marchez. Sincer, pentru mine nu este obiectivul principal să dau gol. Important e să îmi fac treaba cât mai bine și să îmi ajut echipa. Dar dacă s-a întâmplat să și marchez este un bonus. La acest meci am pregătit acest lucru (n.r. jocul pe flanc), știind că putem avea superioritate și vom avea mai multe spații. Ei s-au închis foarte bine în centru și nu aveam pe unde să trecem.
Eu cred că în acest moment avem cu toții un entuziasm benefic pentru meciul cu Macedonia. Avem nevoie de această energie pozitivă, singurul lucru de care trebuie să ținem cont este că trebuie să fim foarte echilibrați și să ținem cont de indicațiile antrenorului, pentru că doar așa putem învinge.
Eu personal mă gândesc doar la victorie și așa ar trebui să intrăm toți din primul minut, să ne gândim la cele trei puncte. Motivați suntem deja, doar trebuie să dăm totul și să avem o atitudine foarte bună", a spus Alin Toșca pentru
.
Următorul meci al naționalei României se va disputa pe 8 septembrie, în Macedonia de Nord, meci vital pentru a mai păstra speranțe la locul 2 în Grupa J de calificare din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial. În meciul din martie de la București, România s-a impus cu 3-2.
Fotbal
Acuze incredibile: Neymar, "vânat" pentru a rata Campionatul Mondial
ACUM 37 MINUTE
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM 2 ORE