Massimiliano Allegri, care nu mai antrenase din 2019, a fost contactat de Florentino Perez să vină la Real Madrid în primăvara anului trecut. Deși italianul a semnat un acord cu președintele clubului de pe Bernabeu, tehnicianul s-a răzgândit peste noapte și a ales să revină la Juventus, acolo unde de altfel antrenase ultima dată, înainte să ia o pauză de 2 ani.
Allegri a fost de acord să se întoarcă la Torino pentru un al doilea mandat la cârma Bianconerilor în mai 2021, după ce a condus anterior echipa din Serie A spre cinci triumfuri în campionat și în două finale ale UEFA Champions League. Anul trecut, Allegri, care are parte de un mandat mult mai greu acum la Juventus, a avut șansa să semneze cu Real Madrid, echipă pe care a refuzat-o în ultima clipă.
CITEȘTE ȘI:
Fotbal
Cel mai bine plătit antrenor câștigă cât Guardiola și Klopp la un loc! Topul celor mai mari salarii
23/03/2022 LA 07:40

Allegri a avut un acord să semneze cu Real Madrid, înainte să aleagă Juventus

Discutând despre posibila preluare a Realului, care se afla anul trecut în căutarea unui succesor al lui Zinedine Zidane înainte de venirea lui Carlo Ancelotti, Allegri a declarat pentru GQ: "Semnasem deja un acord cu Real Madrid. Apoi dimineața l-am sunat pe președinte [Florentino Perez] și i-am spus că nu voi merge acolo pentru că am ales Juventus. Mi-a mulțumit. De când m-a sunat Juventus în mai, nu am avut nicio îndoială", a spus Allegri.
În același interviu, Allegri a dezvăluit că anul trecut a refuzat pentru a doua oară Real Madrid în carierea lui de antrenor: "La nivel profesionist, a deveni antrenor al lui Real Madrid înseamnă că ai atins punctul culminant al unui drum. În viață nu poți avea întotdeauna totul și sunt foarte fericit și mândru că am antrenat Milan timp de 4 ani și acum sunt în șaselea an la un club precum Juventus. De două ori am refuzat Realul. Prima dată a fost în timp ce vorbeam despre o prelungire a contractului cu Juventus – i-am spus președintelui Perez că mi-am dat deja cuvântul lui Andrea Agnelli", a mai spus Allegri.
Serie A
Drăgușin, anunțat titular pentru duelul cu Juventus! Ce își dorește fundașul pentru sezonul următor
19/03/2022 LA 13:57
Liga Campionilor UEFA
Juventus, criticată dur după înfrângerea cu Villarreal. "Ce rușine!" Ce au scris italienii
17/03/2022 LA 07:59