Reprezentanții UEFA vor susține marți, de la ora 14, ora României, o videoconferință pentru a stabili care sunt pașii de urmat după suspendarea competițiilor. La această videoconferință vor lua parte 55 de membri ai UEFA, Asociația Cluburilor din Europa, Sindicatul Jucătorilor și Ligile. În condițiile în care Champions League și Europa League sunt suspendate pentru moment, aceștia caută o alternativă pentru încheierea sezoanelor.
Prin urmare, reprezentanții UEFA sunt de părere că organizarea unor mini-turnee ar putea reprezenta soluția din acest context. Pentru că amânarea EURO 2020 până în 2021 este deja o variantă care se ia în calcul, UEFA are mult mai clară situația privind UCL și Europa League. Alternativa găsită? O competiție cu un alt format – se ia în calcul eliminarea duelurilor în dublă manșă, dar trebuie puse la punct cu mare strictețe locurile de desfășurare ale acestor competiții.
Potrivit Sky Sports, meciurile care au rămas de jucat în acest sezon de UCL și Europa League ar urma să se dispute în unul sau două orașe pentru a minimiza pe cât posibil riscul de răspândire a noului virus COVID-19. De asemenea, potrivit aceleiași surse, EURO 2020 ar urma să fie amânat pentru 2021 în cadrul Comitetului Executiv al UEFA.
Romanian Liga I
Rapid București a fost bătută de Gaz Metan Mediaș pe teren propriu
ACUM 5 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reușita din meciul Newcastle - Leeds care a declanșat dansul lui Allan Saint-Maximin
ACUM 5 ORE
Fotbal
Gol uriaș reușit de Raphinha în Leeds United - Newcastle
ACUM 5 ORE