Morata a ieșit de pe teren în prima repriză a partidei din Premier League din weekend, pierdută de Chelsea cu 0-1 pe teren propriu. Atacatul spaniol adus de la Real Madrid în această vară s-a plâns de dureri la coapsa stângă înainte de a fi schimbat de managerul Antonio Conte.
Teste făcute de echipa Spaniei la Madrid - pentru care Morata era programat să joace cu Albania și Israel în perioada următoare - au relevat gravitatea problemei. Accidentarea pare să fie una miofascială la nivelul coapsei, iar jucătorul este așteptat să treacă printr-o perioadă de recuperare de patru, până la șase săptămâni, înainte de a reveni pe teren.
Chelsea va efectua la rândul ei teste asupra lui Morata în viitorul apropiat, dar este foarte probabil ca acesta să lipsească de la meciurile viitoare din Premier League și Champions League ale echipei.
Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 6 ORE
Chelsea se află pe locul 4 în campionat după șapte etape, distanța ce o separă de liderele Manchester City și Manchester United fiind de 6 puncte. Morata a marcat 6 din cele 12 goluri ale echipei în Premier League.
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 7 ORE
Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM 9 ORE