Naționala maghiară s-a văzut condusă de nordici încă din minutul 11, când goalkeeper-ul Gulacsi a scăpat inexplicabil mingea expediată din lovitură liberă de Sigurdsson.
Golul mijlocașului lui Everton părea să fie îndeajuns ca să o califice pe Islanda la un nou Campionat European, însă lucrurile s-au schimbat complet în minutul 88, când Loic Nego a restabilit egalitatea. Fundașul Ungariei, introdus în minutul 84, a rămas cu mingea la picior, în mod norocos, în careul nordicilor și a finalizat cu un șut la colțul lung.
Miracolul de la Budapesta s-a petrecut în minutul 90+2, când puștiul-minune Szoboszlai a înscris golul calificării, după o acțiune personală fabuloasă. Mijlocașul lui Salzburg a sprintat fulgerător către careul Islandei, pornind de la mijlocul terenului, și l-a învins pe goalkeeper cu un șut violent, pe jos, lângă bară.
Serie A
Răzvan Marin i-a cucerit pe fanii lui Cagliari! Ce mesaj în italiană a transmis după meciul cu Lazio
ACUM 33 MINUTE
A fost golul prin care Ungaria și-a asigurat locul la Euro, turneu pe care îl va găzdui și Budapesta vara viitoare.

Ungaria, calificată dramatic la Euro! Reacția presei din țara vecină

Jurnaliștii din Ungaria au trăit cu sufletul la gură meciul de la Budapesta. După ce naționala pregătiă de Cosimo Inguscio a obținut in-extremis calificarea, presa maghiară a dat frâu liber emoțiilor.
"Am ajuns la poarta viselor! Naționala Ungariei s-a calificat la Campionatul European!", titrează publicația maghiară Nemzeti Sport.
"Ungaria a întors soarta meciului de baraj împotriva Islandei, scor 2-1, și și-a asigurat locul la turneul final. După golul egalizator marcat de Loic Nego, naționala noastră a simțit <miros de sânge>.
Totul a plecat de la Dominik Szoboszlai. Mijlocașul a avansat în jumătatea Islandei, apoi și-a prelungit puțin mingea și a șutat lângă bară, în stânga portarului. Știau suporterii de ce așteptau un miracol de la puștiul de 20 de ani! Rezultat final: 2-1 pentru Ungaria! Visul a devenit realitate!", au mai scris jurnaliștii din Ungaria.
La turneul final de vara viitoare, Ungaria va juca într-o grupă extrem de dificilă, cu Portugalia, Germania și Franța.
Liga
"Ce Barcelona e asta?". Koeman, AMR 3 zile! Spaniolii anunță că soarta olandezului e pecetluită
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
ACUM O ORĂ