Articol scris de Andrei Bobeică
Fostul fotbalist din Ștefan cel Mare a explicat pentru GSP.ro experiența pe care a trăit-o în Rusia, la Alania Vladikavkaz.
În ianuarie 2005, Iulian Tameș a plecat liber de contract de la Dinamo în Rusia, la Alania.
Fotbal
West Ham - Manchester United 1-2. Jesse Lingard înscrie în minutul 89!
ACUM 30 MINUTE

Iulian Tameș a fugit din Rusia

„Am fost bine primit în Rusia, dar am plecat repede. Am fugit, mai degrabă. Nu m-am adaptat, nu mi-a plăcut foarte mult și am plecat. Am stat cam vreo cinci luni acolo și nu am fost plătit decât o lună. Am fugit, am plecat fără știrea lor. Mi-au zis apoi să mă întorc, dar n-am vrut s-o mai fac, am renunțat la tot!
Regret acum că am fugit. Acesta este cuvântul. Plecasem cu echipa în deplasare, dar eu am plecat spre alt terminal unde aveam avion spre casă. Îmi pare foarte rău că am făcut acea alegere, cred că aveam foarte mult de câștigat dacă rămâneam. Din păcate, așa am gândit atunci”, a povestit Tameș pentru sursa citată.
De-a lungul carierei, Iulian Tameș a mai jucat pentru Rocar, ARO Câmpulung, FC Național, FC Argeș, Poli Timișoara, FC Brașov, SCM Pitești, Atletic Bradu și Unirea Bascov.
Tameș a strâns și 5 selecții la echipa națională a României. Fostul mijlocaș are 3 titluri în carieră și 5 Cupe ale României, toate obținute cu Dinamo.
Liga
Rămâne Koeman la Barcelona? Jurnaliștii l-au iritat pe olandez cu întrebările: "Amintiți-vă asta!"
ACUM O ORĂ