"Cetățenii" au obținut o victorie confortabilă în fieful rivalei, însă scorul nu reflectă perfect situația din teren. Campioana a dominat total și a ratat enorm, astfel că scorul putea să capete proporții și mai mari.
Întrebat de ratările echipei sale, Pep a explicat că rezultul e suficient de bun, având în vedere că City a jucat pe un stadion plin de istorie, în fața unei formații mari.
"Am jucat împotriva lui United, la ce vă așteptați, să învingem cu 7-0? A fost un meci excelent reușit de noi pe Old Trafford, am evoluat bine la fiecare capitol. Începutul a fost mai greu, dar apoi am înscris un gol superb și am jucat din ce în ce mai bine", a spus Guardiola la final.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 2 ORE

Guardiola crede că în returul cu United pot să apară surprize

La pauză, deși scorul era 3-0 pentru adversară, Solskjaer a mutat defensiv. L-a introdus pe Matic în locul lui Lingard, temându-se că City îi va administra una dintre cele mai usturătoare corecții din istoria "diavolilor". Guardiola a vorbit despre raportul de forțe din a doua repriză, dar și despre faptul că soarta calificării nu e încă decisă.
"În repriza a doua ei au schimbat și nu am mai dominat la fel de clar, am avut în unele momente probleme să menținem posesia, dar am reușit, per total, o partidă mare", a mai spus Pep, nu înainte de a-și aduce aminte de răsturnarea de scor din primăvară, când United a eliminat-o pe PSG din Liga Campionilor după 0-2 pe Old Trafford: "Calificarea nu e jucată, pentru că vorbim de United. Anul trecut au eliminat PSG după o revenire impresionantă. Au un tricou care înseamnă mândrie și onoare, nu capitulează. Sunt capabili să înscrie goluri, dar avem încredere că ne vom califica în finală".
În a doua semifinală a Cupei Ligii se întâlnesc, azi, în prima manșă, Leicester și Aston Villa.
https://i.eurosport.com/2020/01/08/2748670.jpg
În următoarea etapă din Premier League, City va întâlni în deplasare pe Aston Villa, într-o partidă care poate fi urmărită duminică, de la 18:30, pe Eurosport 1.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 3 ORE
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 3 ORE