Messi este al 12-lea fotbalist din istoria Barcelonei care reușește să câștige Balonul de Aur. Luis Suarez (84 ani) a fost primul câștigător al premiului din istoria catalanilor, în urmă cu foarte mult timp. Se întâmpla tocmai în anul 1960, pe vremea când decernarea Balonului de Aur se afla abia la a cincea ediție.
După gala din acest an, Luis Suarez, omul care are același nume ca al uruguayanului din actuala formație a Barcelonei, a vorbit despre importanța mult mai scăzută cu care era privită pe vremea sa decernarea Balonului de Aur.
"Mi-au dat premiul la finalul unui meci din campionat. Apoi am plecat acasă fără fanfare și vreo cină impresionantă, cum se întâmplă în prezent. Am plecat de la stadion într-un anonimat total și am mers mai departe.", a spus Suarez pentru Movistar+.
Liga Campionilor UEFA
Messi l-a făcut pe Mbappe să se răzgândească! Cum a surprins francezul după meciul cu Brugge
ACUM 2 ORE
Ajuns la 84 de ani, Luis Suarez este în continuare singurul fotbalist spaniol care a câștigat Balonul de Aur în afară de Alfredo di Stefano (1957 și 1959). Fostul atacant de la Real Madrid s-a născut în Argentina, dar mai târziu a primit cetățenia spaniolă. Luis Suarez (84 ani) a ajuns la Barcelona pe când avea numai 19 ani și a cucerit 6 trofee, printre care două titluri de campion.
Liga Campionilor UEFA
Lewandowski susţine că ce a spus despre Messi a fost interpretat greşit: "Asta am vrut să zic"
ACUM 7 ORE
Liga
Haaland, prioritate "0" pentru catalani: "Aș vinde Sagrada Familia și Portul din Barcelona"
ACUM 10 ORE