Messi este al 12-lea fotbalist din istoria Barcelonei care reușește să câștige Balonul de Aur. Luis Suarez (84 ani) a fost primul câștigător al premiului din istoria catalanilor, în urmă cu foarte mult timp. Se întâmpla tocmai în anul 1960, pe vremea când decernarea Balonului de Aur se afla abia la a cincea ediție.
După gala din acest an, Luis Suarez, omul care are același nume ca al uruguayanului din actuala formație a Barcelonei, a vorbit despre importanța mult mai scăzută cu care era privită pe vremea sa decernarea Balonului de Aur.
"Mi-au dat premiul la finalul unui meci din campionat. Apoi am plecat acasă fără fanfare și vreo cină impresionantă, cum se întâmplă în prezent. Am plecat de la stadion într-un anonimat total și am mers mai departe.", a spus Suarez pentru Movistar+.
Cupa Mondială FIFA
Victoriile Argentinei de la Cupa Mondială, sărbătorite în fosta casă a lui Maradona
ACUM 20 ORE
Ajuns la 84 de ani, Luis Suarez este în continuare singurul fotbalist spaniol care a câștigat Balonul de Aur în afară de Alfredo di Stefano (1957 și 1959). Fostul atacant de la Real Madrid s-a născut în Argentina, dar mai târziu a primit cetățenia spaniolă. Luis Suarez (84 ani) a ajuns la Barcelona pe când avea numai 19 ani și a cucerit 6 trofee, printre care două titluri de campion.
Cupa Mondială FIFA
Alertă în lotul Argentinei înainte de sferturile Cupei Mondiale! Un titular s-a accidentat
ACUM 21 ORE
Cupa Mondială FIFA
Edi Iordănescu a dezvăluit cu cine ține la Mondial! Selecționerul l-a taxat pe Cristiano Ronaldo
IERI LA 10:21