Într-un interviu acordat recent pentru Goal, Rio Ferdinand a povestit momentul în care l-a vizitat pe Cristiano Ronaldo acasă la super-starul portughez, acolo unde a întâlnit o întragă echipă în jurul legendei care evoluează în prezent la Juventus. Ronaldo, deși are 34 de ani, se menține într-o formă de joc excelentă, însă are și o echipă care asigură că parametri optimi de funcționare sunt respectați.
Desigur, Cristiano Ronaldo a stârnit dintotdeauna interesul tuturor cu modul lui de pregătire al unui meci, cu rutina zilnică pe care a adoptat-o de-a lungul acestor ani în care a doborât record după record în “fotbalul mare”. Rio Ferdinand le-a oferit un posibil răspuns celor care încă se mai întreabă cum reușește Ronaldo să fie atât de bun la 34 de ani.

Rio Ferdinand: "Erau zece oameni acolo, mă întrebam ce se petrece"

Fotbal
Cum arată echipa ideală a anului 2021. PSG, cei mai mulți jucători în trupa anunțată de IFFHS
ACUM 21 ORE
"Ronaldo are 34 de ani și este în top de mai bine de un deceniu. E prima persoană pe care o cunosc care a investit într-o echipă specială pentru pregătirea lui. M-am dus o dată la el acasă și am dat peste vreo zece oameni la el în sufragerie! L-am întrebat: 'Cine sunt oamenii ăștia? Ce se petrece?' Iar el mi-a răspuns: 'Acesta este bucătarul meu, acesta este fizioterapeutul meu, acesta este doctorul meu, acesta este antrenorul meu personal!' Parcă era un carnaval la el în casă, de aceea a ajuns cel mai bun din lume", a povestit Rio Ferdinand pentru sursa citată.
Premier League
Neville, mesaj pentru United legat de păstrarea lui Rangnick și după perioada de interimat
ACUM O ZI
Serie A
Ibrahimovic și-a ales sportivii favoriți din toate timpurile! Pe cine preferă între Ronaldo și Messi
IERI LA 07:27