Într-un interviu acordat recent pentru Goal, Rio Ferdinand a povestit momentul în care l-a vizitat pe Cristiano Ronaldo acasă la super-starul portughez, acolo unde a întâlnit o întragă echipă în jurul legendei care evoluează în prezent la Juventus. Ronaldo, deși are 34 de ani, se menține într-o formă de joc excelentă, însă are și o echipă care asigură că parametri optimi de funcționare sunt respectați.
Desigur, Cristiano Ronaldo a stârnit dintotdeauna interesul tuturor cu modul lui de pregătire al unui meci, cu rutina zilnică pe care a adoptat-o de-a lungul acestor ani în care a doborât record după record în “fotbalul mare”. Rio Ferdinand le-a oferit un posibil răspuns celor care încă se mai întreabă cum reușește Ronaldo să fie atât de bun la 34 de ani.

Rio Ferdinand: "Erau zece oameni acolo, mă întrebam ce se petrece"

Fotbal
Răsturnare de situație în cazul transferului lui Ronaldo la Al Nassr! Anunțul presei din Portugalia
IERI LA 16:53
"Ronaldo are 34 de ani și este în top de mai bine de un deceniu. E prima persoană pe care o cunosc care a investit într-o echipă specială pentru pregătirea lui. M-am dus o dată la el acasă și am dat peste vreo zece oameni la el în sufragerie! L-am întrebat: 'Cine sunt oamenii ăștia? Ce se petrece?' Iar el mi-a răspuns: 'Acesta este bucătarul meu, acesta este fizioterapeutul meu, acesta este doctorul meu, acesta este antrenorul meu personal!' Parcă era un carnaval la el în casă, de aceea a ajuns cel mai bun din lume", a povestit Rio Ferdinand pentru sursa citată.
Premier League
Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan
IERI LA 14:52
Cupa Mondială FIFA
Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea despre înțelegerea cu Al Nassr! Răspunsul fără ezitare al starului
IERI LA 13:16