Portarul celor de la Club Brugge, Simon Mignolet, a povestit într-un interviu pentru The Times despre experiența pe care a avut-o în acest sezon în Belgia, după ce sezonul a fost oprit definitiv.
Din cauza pandemiei de coronavirus, Guvernul din Belgia a interzis fotbalul profesionist în țară în următoarele luni, astfel că Federația a decis să oprească definitiv sezonul. Cu un avantaj considerabil în fruntea clasamentului, Club Brugge a fost desemnată campioană!
Am primit un mesaj text. Nu poți face prea multe, așa că am băut un pahar de șampanie cu familia și asta a fost, practic. Da, ne simțim campioni. Diferența este că, evident, îți dorești să sărbătorești pe teren o astfel de victorie cu colegii, cu fanii, cu staff-ul, cu toți cei din club. Dar trebuie să acceptăm că suntem într-un moment în care acest lucru nu e posibil
Campionatul European UEFA
Euro 2020 LIVEBLOG: Spania și Italia sunt primele echipe calificate în semifinale
02/07/2021 LA 10:25
Mignolet e convins că fosta sa echipă, Liverpool, va fi campioana Angliei în acest sezon indiferent dacă acesta va fi reluat sau nu.
100%, Liverpool merită. În Premier League lucrurile se pot schimba și pe final de sezon să ai surprize, dar cu avantajul pe care îl au nu văd alți campioni în afara foștilor mei colegi. Nu sunt surprins de cât de bine s-au descurcat. Baza exista deja, echipa era formată și performanțele erau la nivelul dorit deja când eu am plecat
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Belgia și-a anunțat "dream team-ul" pentru Euro. Puștiul minune al "dracilor roșii" nu a prins lotul
17/05/2021 LA 15:59
Transfers
Liverpool a ajuns la un acord pentru vânzarea lui Loris Karius cu 8 milioane de lire
22/11/2019 LA 08:30