Fostul atacant al portughezilor a povestit momentul când l-a cunoscut pe Cristiano, pe atunci, doar un puști de 16 ani.

Cristiano Ronaldo a impresionat de la primul antrenament

Loți Boloni l-a adus pe Cristiano Ronaldo la antrenamentele echipei mari atunci când avea doar 16 ani. Nici Niculae, nici Jardel nu credeau atunci că puștiul portughez poate fi atât de bun, dar i-a impresionat încă de la primul antrenament.
Cupa Mondială FIFA
"Necunoscuții" care au explodat la Mondial. Valorau foarte puțin, acum marile cluburi se bat pe ei
ACUM 8 MINUTE
"Eram cu Jardel atunci, noi eram pe val. Jardel venise de la Galata în etapa a treia. Noi eram în cabină și vine nea Loți Boloni cu un puști care avea multe coșuri pe față și a zis: Acest copil e mai bun ca voi doi la un loc. Jardel era golgheter, câștigase Supercupa Europei. Jardel a început să râdă: lasă-ne, nea Loți!
Când l-am văzut la antrenamente, s-a schimbat totul, avea o viteză extraordinară, un șut extraordinar. Chiar îmi aduc aminte că a făcut nea Loți un antrenament de unu contra unul, în care Cristiano Ronaldo a făcut cu Rui Jorge, care era fundașul naționalei Portugaliei.
Iar Cristiano, prin bicicletele pe care le făcea, l-a făcut să cadă în fund pe Rui Jorge. Și noi am rămas cu gura căscată. Iar cel mai mult la testele de forță m-a surpins. El avea 16 ani, iar eu aveam 20 de ani și veneam de la judo. Am rămas cu gura căscată", a povestit Marius Niculae pentru Digisport.

Marius Niculae, coleg de cameră cu Cristiano

După ce l-a promovat la echipa mare a lui Sporting, Cristiano a fost pus în cameră alături de Marius Niculae. Un singur sezon au fost cei doi colegi, portughezul fiind transferat în 2003 de Manchester United pentru 19 milioane de euro.
Cupa Mondială FIFA
Cel mai tare Campionat Mondial din istorie. Doar CM 1994 se apropie de ce avem în Qatar
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Kaka: "În Brazilia, Ronaldo este doar un grăsan care merge pe stradă!"
ACUM O ORĂ