Țara asiatică are potențialul să devină un epicentru al pandemiei de coronavirus, judecând după condițiile de trai. Totuși, până în prezent au fost raportate puține cazuri, iar Lucian Goian, jucătorul celor de la Chennaiyin, a vorbit despre măsurile luate de autorități.
"Indienii au foarte puține cazuri raportat la numărul de locuitori, s-au luat măsuri normale, dure poate, lumea nu mai are voie să iasă pe stradă, am văzut multe filmulețe, poliția îi prindea pe stradă și le mai ardea câte două bastonașe pe la spinare. Bâtele alea de bambus, alea dor rău.
A fost incredibil cum a reacționat lumea, toți stau în casă, am văzut o postare a unui jucător, al doilea căpitan de la echipa națională, care spunea că este foarte mândru de indieni și de cum au reacționat.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM O ORĂ
Eu știu ce înseamnă Mumbai, eu am văzut poze în care nu era nimeni pe stradă, nu mi-a venit să cred, dar pozele erau reale, nu era nimeni pe străzi efectiv. Cred că de asta nu se răspândește atât de ușor acolo, poate și clima este un avantaj acolo, e mai cald", a explicat Lucian Goian pentru Digi Sport.

Paulo Machado se teme de ce e mai rău pentru India

Paulo Machado, fostul jucător de la FC Porto, a tras un semnal de alarmă serios în legătură cu ce se întâmplă în India. Fost fotbalist al lui Porto în perioada 2004-2009, Machado a strâns 6 selecții și la naționala lusitană. Acum, ajuns la 33 de ani, mijlocașul a acceptat provocarea numită Mumbai City, care i-a oferit un salariu extrem de motivant.
Acum, sezonul s-a încheiat, iar fotbalistul s-a întors în Portugalia, dar e extrem de îngrijorat de ce se va întâmpla în țara cu 1,3 miliarde de locuitori. Mizeria, lipsa de utilități și dotarea precară a spitalelor pot tranforma India într-o țară cu milioane de cazuri de coronavirus, crede Machado. Deocamdată autoritățile au făcut publice doar 4289 cazuri (108 oameni au murit), însă există mult prea puține teste, astfel că situația ar putea fi deja mult mai complicată.
"În India nu va fi la fel ca în Europa, ci sigur va fi şi mai rău. în majoritatea oraşelor, pe străzi, nu există niciun fel de igienă", citat de Mundo Deportivo. "Doamne ferește, ar putea fi un scenariu cu milioane de infectați", a mai spus mijlocașul.
Un alt fapt care se anticipează că va duce la o creștere a numărului de cazuri de COVID-19 în India e reprezentat de valul de emigranți care se întorc acasă. Mulți dintre ei au lucrat în Spania, Italia sau alte țări din vestul Europei, iar acum, rămași fără joburi, aleg să revină în țară, de teama coronavirus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Africa Cup of Nations
Egipt s-a calificat dramatic în sferturile Cupei Africii, trecând la penalty-uri de Coasta de Fildeș
ACUM 2 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 3 ORE