Matuidi, campion mondial cu Franţa, s-a alăturat lui Inter Miami anul trecut, după ce jucase ultimele trei sezoane la Juventus Torino.

Amendă uriașă pentru Inter Miami

"MLS a sancţionat Inter Miami care a încălcat regulile în materie de condiţii salariale în sezonul 2020, în privinţa jucătorilor Blaise Matuidi şi Andres Reyes. O amendă de două milioane dolari a fost aplicată clubului şi o alta de 250.000 dolari către coproprietarul delegat, Jorge Mas. În plus, Paul McDonough, director sportiv la Inter Miami în sezonul trecut, a fost suspendat din toate funcţiile până la finele sezonului 2020", se arată într-un comunicat al MLS.
Fotbal
Yoane Wissa, marcatorul neașteptat de nimeni în Brentford - Liverpool. Meciul devine uriaș
ACUM 21 MINUTE
Amenda este un record al MLS, dar niciunul dintre cei doi jucători implicaţi, Matuidi şi columbianul Reyes, nu au fost sancţionaţi şi nici salariile lor nu vor fi afectate.
În urma anchetei demarate de MLS în luna martie s-a descoperit că Inter Miami nu a respectat regulamentul şi nu i-a înscris pe cei doi ca "jucători desemnaţi", care pot ajunge la maxim trei în lot şi pot beneficia de un salariu peste plafonul impus de MLS. Cele trei locuri la Inter erau ocupate de mexicanul Rodolfo Pizarro şi argentinienii Matias Pellegrini şi Gonzalo Higuain. Prin urmare Matuidi trebuia plătit ca restul echipei, pentru care condiţiile salariale prevedeau pentru 2020 un venit minim de 612.500 dolari şi unul maxim de 1,612 milioane dolari pe an. Francezul a depăşit însă aceste limite.
Agerpres
Fotbal
Curtis Jones a înscris golul etapei în Premier League, în partida Brentford - Liverpool
ACUM 36 MINUTE
Fotbal
Mo Salah, gol cu bucurie întârziată în Brentford - Liverpool
ACUM 42 MINUTE