Incidentul a avut loc în prelungirile înfrângerii lui Lazio de la Lecce cu 2-1, acesta fiind al doilea meci la rând pierdut de echipa lui Simone Inzaghi, care se îndepărtează de titlu. Frustrările jucătorilor au erupt iar Patric, neprovocat, și-a înfipt dinții în Giulio Donati, într-un moment de nebunie totală.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846634.jpg
Donati nu era nici măcar cu fața spre mijlocașul lui Lazio când a avut loc incidentul. Donati își ridica brațele în momentul în care Patric a venit din spate și l-a mușcat. Fundașul lui Lecce s-a întors uimit de ce s-a întâmplat. Arbitrul nu a văzut incidentul însă decizia a fost luată în cele din urmă de VAR iar Patric a fost eliminat.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 2 ORE

Pedeapsa primită de Patric. Fundașul lui Lazio, un nou caz Luis Suarez

Lazio a făcut încă un pas greșit în Serie A. După înfrângerea categorică cu AC Milan, scor 0-3, din etapa precedentă, formația lui Simone Inzaghi a pierdut și pe terenul lui Lecce, scor 1-2. Fundașul va fi suspendat pentru următoarele patru meciuri și va fi nevoit să achite o amendă de 10.000 de euro, scrie Gianluca Di Marzio. Fundașul echipei lui Simone Inzaghi va rata meciurile cu Sassuolo, Udinese, Juventus și Cagliari.
În 2013, Luis Suarez a fost suspendat pentru 10 etape, după ce l-a mușcat pe Branislav Ivanovic, într-un meci Liverpool - Chelsea, din Premier League. Uruguayanul a repetat gestul și la Campionatul Mondial din 2014, când victima sa a fost Giorgio Chiellini. FIFA a dictat la acea vreme o suspendare de 4 luni pentru atacant, care nu a avut nici dreptul de a se antrena cu echipa în perioada respectivă.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 3 ORE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 3 ORE