Șeicii care dețin campioana din Premier League, Manchester City, NYCFC, Melbourne City FC, Yokohama F. Marinos, Club Atletico Torque, Girona, Sichuan Jiuniu FC și Mumbai City FC sunt în negocieri avansate pentru a prelua o echipă din Franța. Este vorba despre clubul Nancy, din liga a doua franceză.
Pe locul 14 în liga a doua din Franța, clubul Nancy ar urma să-și schimbe conducerea și să fie preluat de City Football Club, care deține, de asemenea, și campioana din Premier League, Manchester City. Pe lângă posibila preluare a echipei Toulouse FC, ultima clasată din Ligue 1, un alt club francez urmează a fi achiziționat. Creșterea semnificativă a sumelor de bani primite de pe urma drepturilor TV pare totuși să nu aibă legătura cu interesul uriaș arătat de CFC.
Potrivit L’Equipe, CFC, gestionat de un fond suveran din Abu Dhabi, este foarte aproape de a prelua AS Nancy Lorraine. Totuși, Jacques Rousselot va rămâne președintele echipei pentru următoarele două sezoane. În contextul în care Man City a primit o pedeaspsă uriașă din partea UEFA, City Football Club urmărește prin această investiție să-și consolideze poziția și influența la nivel european.
Liga Națiunilor UEFA
Tricolorii merg înainte! Mesajul transmis de Edi Iordănescu în vestiar, după victoria cu Bosnia
ACUM 7 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Națiunilor UEFA
Prima reacție a lui Edi Iordănescu după retrogradarea în Liga C! "S-a reaprins speranța"
ACUM 7 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Stanciu și Pușcaș, optimiști după meciul cu Bosnia! Ce spun despre posibila plecare a lui Iordănescu
ACUM 7 ORE